Proroctvá najväčšieho šamana(VIDEO)
09 | 11 | 2022 I Milan Laca

Proroctvá najmocnejšieho tunguského šamana Saveya o Ukrajine a Rusku, čo čaká tieto krajiny v blízkej budúcnosti.

Savey, ktorý zomrel v novembri 2013, bol vždy považovaný za legendárneho moderného ruského šamana. Dedko Savey žil 81 rokov a zapamätali si ho ako najmocnejšieho šamana v Jakutsku. Predpovedal vojnu na Ukrajine, víťazstvo Soči na olympijských hrách a oveľa viac. 

Predpovede 

Počas  života urobil Savey niekoľko predpovedí o budúcnosti. V roku 2010 bol svet znepokojený teóriou globálneho otepľovania a ústupom ľadovcov z Grónska. Savey tam išiel vykonať obrad a komunikovať s duchmi. Na záver povedal, že ľad z Grónska sa nestratí ďalších 500 rokov. V roku 2007 vyslovil predpoveď, ktorá sa týkala budúcnosti celého sveta. Európou podľa neho otrasú zemetrasenia, Ameriku čakajú záplavy. O 40 rokov sa Európa otrasie, zem sa zatrasie. Veľa obetí.  Amerika bude do roku 2050 pokrytá vodou. Tak to bude.

Zaujíma vás ako zneli starobylé jazyky? Tu si ich môžete vypočuť (VIDEO)
Vedeli ste, že na celom svete sa používa až okolo 7 000 jazykov, ktoré spadajú do rôznych jazykových rodín, počiatky ktorých siahajú až niekoľko tisíc rokov dozadu? Odpoveď na otázku, ktorý jazyk je najstarší, vedcom ešte stále nie je jasná.... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

O Rusku

Keď hovoril o budúcnosti Ruska, povedal, že nepriatelia chceli krajinu zničiť, ale zmenili názor. Teraz bude všetko v poriadku.

Zaklínanie jakutského šamana

Kto to bol

Ruský vedec Anatolij Aleksejev veril, že Savey bol šamanom dvanásteho neba. Podľa neho v šamanizme existuje klasifikácia duchovnej  sily -  šaman 7. neba vidí do klanu, 9. neba - do genofondu etnickej skupiny, 12. neba - do celého sveta. Preto Savey mohol robiť predpovede v globálnom meradle. To je dovolené šamanovi 12. neba. Napríklad jeho astrálne telo bolo na Mesiaci, Marse, iných planétach. "Povedal mi, že takmer každý rok komunikoval s mimozemšťanmi. Hovoril, že existuje civilizácia, ktorá je milá, aj iná, nepriateľská k pozemšťanom, ale lietajú k nemu len ľudia z dobrej civilizácie. Povedali mu, že do roku 2050 sa na našej planéte neočakávajú žiadne kataklizmy. V roku 2030 bude v Rusku nejaká revolúcia.

Čo je o ňom známe

Narodil sa v dedine Usť-Urkima v  Amurskej  oblasti, v Evenskej šamanskej rodine. V tých časoch bol každý ateista, vrátane neho. Začiatkom sedemdesiatych rokov minulého storočia sa u neho prejavila "šamanská choroba". Vtedy sa človek správa zvláštne. Napríklad celú noc behá po dome, vie spievať nezrozumiteľné piesne. Lekári mu zvyčajne diagnostikujú psychiatrické ochorenie a pošlú ho do nemocnice. Ale vtedy ešte žil Saveyov starý otec. Podarilo sa mu upokojiť príbuzných a začal učiť svojho vnuka šamanským zručnostiam. Šamanizmu sa začal venovať v roku 1972. Mal vtedy štyridsiatku. Za tie roky, ktoré od tej doby ubehli, sa mu podarilo dostať sa do samotných výšin.

Známa speváčka: Čaká nás rok boha Marsa. Boha vojny a nepokojov
77-ročná Marcela Laiferová nie je len lekárka a speváčka, jej koníčkom je aj predpovedanie budúcnosti z hviezd, voči ktorým má veľký rešpekt. Tvrdí, že nás čaká rok Marsu - boha vojny. Ten "sľubuje" búrlivé a nestále časy. Mala skvelú... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik