Čo tvrdí afganský "Nostradamus" o vojne
20 | 11 | 2022 I Milan Laca

"Nostradamus 21. storočia",  matematik-prorok označil  dátum začiatku tretej svetovej vojny.

Afganský matematik Sediq Afgan je známy tým, že na predpovedanie budúcich udalostí používa čísla. Vydedukoval špeciálny vzorec, ktorý je schopný určiť ikonické momenty histórie.

Splnilo sa...

Sediq svojho času predpovedal rozpad ZSSR, teroristický útok z 11. septembra na New York a zvolenie Baracka Obamu. 

Svetová vojna bude

Tretia svetová vojna sa podľa neho začne po roku 2025. Ďalším prezidentom Ruska bude muž, narodený v roku 1972  a očakáva sa, že sa krajina zlepší. Matematik Sediq Afghan si je istý, že Rusko spustilo špeciálnu vojenskú operáciu 24. februára z istého dôvodu – rovnaký počet regiónov je totiž súčasťou Ukrajiny. Teraz však Rusko nemôže ustúpiť, inak sa môže krajina rozpadnúť a NATO na ňu zaútočí. Tretia svetová vojna sa zároveň v najbližších rokoch nezačne. 

TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Rasputinove hrozivé predpovede (VIDEO)
„Málo ľudí a málo vecí prežije“. Šesť desivých Rasputinových proroctiev o udalostiach z rokov 2022 a 2023. Rasputin je možno najzáhadnejšou postavou v dejinách Ruska, fenoménom, ktorý doteraz nebol jednoznačne vysvetlený. Mnohí veria, že mal... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Milan Laca

Nebude jadrová

Vedec verí, že globálny konflikt je možný až po roku 2055. Taktiež nedôjde k jadrovej katastrofe, ale začiatok kybernetickej vojny je možný. 

Amerika

Problémy sa však začnú v Spojených štátoch po roku 2025. V Amerike sa k moci dostane posledný prezident a krajina sa môže rozdeliť. "Výbor 300 vládne svetu. V súčasnosti nie je vojna medzi Ruskom a Ukrajinou." Teraz je vojna medzi Východom a Západom - vojna medzi diablom a anjelom. Amerika je veľký diabol,“ povedal Sediq Afgan.

Európa

Matematik tiež predpovedá, že rozpad Európskej únie sa začne v rokoch 2023-2027. Pre nedostatok zdrojov nám Európa „padne k nohám“. Mnohé európske krajiny budú nútené prejsť späť na svoje národné meny. Okrem toho v rokoch 2023 až 2026 bude ľudstvo čeliť novej pandémii. „Keď som sa pozrel na vzorec pre koronavírus, uviedol som, že ide o biologickú a chemickú zbraň, ktorá sa distribuuje pomocou satelitov vo vesmíre. Vedci vyvíjajú nový vírus,“ povedal Afgan. 

Ruská astrologička tvrdí

Ruská astrologička Taťjana Kalininová, povedala, že nová pandémia sa  začne v roku 2038. Svet môže podľa nej čeliť viacerým typom smrtiacich vírusov naraz. „Ženy v mojom veku ukazujú horoskopy detí, ktoré o 20-25 rokov nebudú rodičmi. Buď to nebude v móde, alebo nebudú môcť,“ vysvetlila svoje argumenty o začiatku novej pandémie astrologička. 

Udalosti vo svete

Taťjaana Kalininová verí, že súčasného prezidenta USA Joea Bidena čakajú v druhej polovici roku 2023 vážne testy. Ruská "špeciálna operácia" sa od 26. januára 2023 presunie do intenzívnejšej fázy. „Nemusíme však očakávať mier a rýchlu dohodu". Od jesene 2023 sa vo svete veľa zmenilo. Podľa nej Spojené štáty na jeseň 2023 začnú vojenskú operáciu, ktorá je pre ne výhodná a začnú aktívnejšie zasahovať do európskych záležitostí. Mierová dohoda medzi Ruskom a Ukrajinou bude uzavretá po 1. decembri 2025 a zima 2024 bude prelomová. Po kríze príde uvoľnenie.

Zvláštne predpovede sovietskeho astrológa
"Japonsko sa ponorí pod vodu a svet čaká na tretiu svetovú vojnu." Čo predpovedal Rusku a celému svetu sovietsky astrológ Sergej Vronskij. Nostradamus, slepá Vanga, Messing - tieto mená sú dávno známe. Ich predpovede sa z roka na rok čítajú a sú... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik