NEUVERÍTE! Fico odmietol PONUKU, ktorá sa NEODMIETA (VIDEO)
23 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Fico rázne odmietol ponuku účinkovať v relácii V siedmom nebi. "Na tento lacný politický marketing sa neznížim!"

Komerčná televízia JOJ manipuluje s emóciami divákov. Konkrétnym príkladom môže byť aj rodinná relácia V siedmom nebi, v ktorej často účinkujú aj poslanci NR SR. Účinkujúci ich vykresľujú ako sociálne cítiace osobnosti s obrovskou charizmou, pričom skutočnosť je iná.

"Zneužívanie individuálneho ľudského príbehu politikom na komerčné účely, je nástroj lacnej politickej reklamy," myslí si predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Opozičný politik deklaruje, že ako líder najsilnejšej politickej opozičnej strany odmieta akékoľvek účinkovanie v predvianočnej relácii televízie Joj, V siedmom nebi. Svoje vystúpenie by považoval za vrchol straníckej propagandy, preto sa nikdy nenechá vtiahnuť do týchto zákulisných hier.

Rozprávka Tisíc a jeden odchod Borisa Kollára z vlády sa asi opäť skončí happy endom. Zostane!
Predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár by si pokojne mohol založiť firmu „Sľubotechna a kolektív“, lebo toľko, čo nasľuboval on aj so svojimi spolustraníkmi, toľko nenasľuboval nikto z celej súčasnej koalície. Týka sa to najmä... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Fico si tým nepriamo podal opozičného kolegu lídra strany Hlas-SD Petra Pellegriniho, ktorý sa neváhal prepožičať na tento marketing:

„Nešlo iba o to, že tam bola propagandistická účasť politika, ale aj išlo o celkový koncept tejto relácie, z ktorého doslova trčalo, čo bolo cieľom jej autorov, na príbehu ľudskej bolesti, zvýrazním zvýšiť za každú cenu sledovanosť televízie. Aj to bol dôvod, prečo som s poďakovaním odmietol ponuku televízie Joj, aby som v predvianočnom období plnom emócií vystupoval V siedmom nebi aj ja,“ uviedol expremiér.

Podľa Fica samotná účasť politika v relácii nič nevyrieši. Aj keby tam rovno prišiel americký prezident Joe Biden. Chudoba na Slovensku reálne postihuje aj pracujúcich ľudí. Na tento fakt upozornil aj moderátor Vilo Rozboril. "Smutné, kam sme sa to dostali a to pričinením terajšej vlády," tvrdí líder Smeru.

Pomoc je preto potrebné podľa neho orientovať na živnostníkov, oblasť gastrosektora, taktiež zabezpečiť zamestnancom príplatky za prácu v noci, čiže na tieto problémy by mala televízia neustále upozorňovať, uzatvára svoj príspevok Fico. 

Hlas ľudu: Ako nám médiá premiéra vyrábajú a Pelle furt na čele. A čo Fico?
Každý deň sme bližšie k voľbám. Treba byť pripravený a nenechať nič na náhodu. Vedia to aj naše médiá. Preto vynakladajú obrovské úsilie, aby na čele vlády už nebol žiadny nevzdelaný človek s ukradnutým titulom. Vsadili preto na dva kone. Myslím to... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik