Hlas ľudu: Ako nám médiá premiéra vyrábajú a Pelle furt na čele. A čo Fico?
22 | 11 | 2022 I Mária Škultétyová

Každý deň sme bližšie k voľbám. Treba byť pripravený a nenechať nič na náhodu. Vedia to aj naše médiá. Preto vynakladajú obrovské úsilie, aby na čele vlády už nebol žiadny nevzdelaný človek s ukradnutým titulom. Vsadili preto na dva kone. Myslím to obrazne. Lebo my žiadnych koňov, ba ani kobyly vo vláde nepotrebujeme, tobôž už nie na jej čele. Stačili poslední dvaja. Aj keď neviem, či som to trošku neprehnala a kone neurazila, keď porovnávam inteligenciu.

Ale poďme k veci

Starší z nás si ešte pamätajú pionierov s červenými šatkami na krku. Títo mladí budovatelia komunizmu vyhlasovali, že sú vždy pripravení budovať a brániť socialistickú vlasť. Ukázalo sa, že to bola len mladícka nerozvážnosť, naučené heslá, frázy. Sprostá komunistická propaganda.

Socializmus sa zrútil, prišla sloboda – slobodne si môžeš ponadávať na Fica

Môžeš zlorečiť, nadávať, ako kradol, ako tu zanedbal zdravotníctvo, ako to tu všetko dojebabral. Len nesmieš povedať, že posielaním zbraní na Ukrajinu podporujeme vojnu, že oslabujeme vlastnú obranu. To nesmieš, lebo potom si putinovec a vojnový štváč. Darmo vypúšťaš plastové holubice, ani tie z teba mierotvorcu nespravia. Však, pani Pexesová? Nemôžeš povedať, že prezidentka nerozumie ľuďom tejto krajiny.  Nemôžeš povedať, čo si myslí väčšina, ktorá kritizuje túto vládu. Nemôžeš povedať, že zato, čo tu dnes máme, sa v Novembri neštrngalo.

Je veľa toho, čo nemôžeš a nesmieš

Nemôžeš povedať, že nastúpila nová totalita, že sa vracajú päťdesiate roky! A keď sa stane zázrak, že sa náhodou dostaneš do telky a nahlas povieš,  čo si myslíš, to sa potom dejú veci! Vo verejnoprávnej padajú hlavy, lebo reklama Smeru a Fica je zakázaná. Každý, kto si slobodne otvorí ústa a nahlas povie, čo sa nepáči tým pri válovoch, je nepriateľ demokracie. Tej novembrovej, vyštrnganej. Preto ťa moderátori nenechajú dopovedať, čo si začal. Ako sa o to v sobotu snažila Jančkárová, keď Blanár  hovoril. V nedeľu sa zas moderátor Makara snažil zapchať ústa Kamenickému zo Smeru.

Aj negatívna reklama je reklama

A keď ešte pripočítame všetky vyjadrenia politikov vládnych strán, že Fico sa bojí, preto chce predčasné voľby, ale na strane druhej vykrikujú, ako musia držať túto vládu, LEBO FICO, tak potom neviem, kto sa tu bojí. Ja by som sa bála už len preto, že si vyrábajú dôkazy a kajúcnikov, LEBO TREBA ROBIŤ FICA, KALIŇÁKA, TREBA ZNIČIŤ SMER. Ale jedno je isté, médiá aj politici robia Ficovi takú antireklamu, že jeho slová o tom, že chce vyhrať voľby, že bude zostavovať vládu, nemajú ďaleko od pravdy.

Milovníci politických debát si iste všímajú, že obľúbencom Jojky, Markízy a RTVS je Peter Pellegrini

Spočiatku sa javil ani ryba, ani rak. No ukazuje sa, že predsa je len ryba. Peťko naletel, chytil sa na hodenú udičku našich médií. Vychovávajú si ho na svoj obraz. Stáva sa z neho televízna hviezda. Už si to aj v Smotánke lízol, aj V Siedmom nebi sa vznášal, len aby sme vedeli, že ho tu máme. A prečo ho tu máme? No LEBO FICO.

Nuž, a takto si my tu na tom našom krásnom Slovensku žijeme. Trápime sa s tým, čo sme si zvolili a len sedíme a kukáme do telky, čo nám zas ponúkne. Čo a kto bude drístať o tom, ako treba ľuďom pomôcť, aby od zimy a hladu nepokapali, aby nám lekári neodišli a čo priniesol prieskum dôvery ľudí v politikov. A vláda, že  furt pomáha, a Fico, že  je zlý, bojí sa basy, a Pelle furt  na čele.

NESKUTOČNÉ! Zelenskyj poďakoval za podporu vo výške 2,5 miliardy eur a potom okamžite oznámil, že čaká na ďalších 18 miliárd
Ukrajinský prezident čaká na podporu AJ v roku 2023. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyjadril svoju vďaku na Twitteri po tom, čo Ursula von der Leyenová v utorok oznámila, že Európska únia poskytne Ukrajine ďalších 2,5 miliardy... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik