DÚHOVÁ VLAJKA na budove ministerstva kultúry? Slováci doslova ZÚRIA a Belousovová s nimi
23 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Nezmyselná a odsúdeniahodná vražda dvoch mladých gayov pred bratislavským barom Tepláreň rozpútala hotové davové šialenstvo. Kto dnes nie je dúhový, teda nepodporuje LGBTI+ komunitu, ten akoby do tejto spoločnosti ani nepatril. Ako sa ale ukazuje, nájdu sa ľudia, ktorí túto ideológiu nezastávajú. Expolitička Anna Belousovová v statuse odsúdila vyvesenie dúhových vlajok na budove ministerstva kultúry.

Na štátnych budovách by mali byť vyvesené iba štátne zástavy, prípadne vlajka EÚ, ale rozhodne nie nejakých sexuálnych či iných menšín. S týmto názorom sa s predsedníčkou strany Národ a Spravodlivosť Annou Belousovovu zhodujú aj mnohí Slováci, ktorí počin rezortu kultúry ostro odsudzujú.

Ich slová v diskusii pod statusom dokumentujú, že týmto bola prekročená červená čiara toho, čo sú ešte schopní akceptovať, a tak to, o čo sa usilujú priaznivci LGBTI+ komunity, môže mať presne opačný efekt.

Na štátnu budovu patria štátne symboly, taký je protokol

„Ministerstvo kultúry SR vyzdobené na dúhovo. To už nie je slovenská tepláreň ako píšu, to je oľanovská pakáreň. Na štátnu budovu patria len štátne symboly. Štátna budova nie ja nástenka na prezentáciu žiadnej ideológie,“ píše jasne a zrozumiteľne Anna Belousovová vo svojom statuse.

A že zaťala do živého ukazujú aj diskusné príspevky pod ním, pretože Slováci stoja jasne na jej strane.

„Na štátnu budovu patria štátne symboly Taký je protokol. Dúhové symboly ma urážajú,“ pridal sa Jozef Orgoník.

„Bože, už im všetkým hrabe. Čo sme si to zvolili. Ozaj si toto všetko ako národ zaslúžime?“ nechápe Vlastimil Palenčár.

„Toto sa už nedá ani slušne komentovať, hnus,“ skonštatovala Jana Meravá.

„Asi väčšina je tam taká,“ napísala stručne a jasne Editka Sentandrášiová.

„Za súdruhov bol aspoň poriadok. Teraz je na Slovensku organizovaný bordel. Šťastie, že tam už nežijem,“ vyznal sa Hans Hanss.

Gyimesi sa zastal šikanovaného učiteľa: Čelí obrovskému LIBERÁLNEMU DŽIHÁDU!
Poslanec parlamentu György Gyimesi (OĽANO) sa v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy verejne zastal pedagóga Mária Schwarza, ktorý univerzitných študentov vyučuje, že manželstvo je zväzkom jedného muža a jednej ženy. Po tomto zistení sa totiž na... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

„To už je hotové „ŠIALENSTVO“!!!“ myslí si Hraško.

„Doma nech robia všetko v dúhových farbách, ženy nech si doma nosia dúhové podprsenky, dúhové tangá, s prepáčením aj dúhové vložky, chlapi dúhové boxerky a budú používať aj dúhové primerosy. A prečo my ostatní sa máme prispôsobiť im. Toto je už zvrátené,“ nedával si servítku pred ústa Miroslav Sekerák.

„To sa nerobilo nikdy, až teraz, čo je pri moci OĽaNO. Tak Slovenská zástava už nemá podľa nich žiadnu cenu, len USA, Ukrajina alebo dúhová. To sme to za tých 70 mojich rokov dopracovali,“ skonštatoval Tomáš Koubek.

„A čo SR zmenila štátne symboly?! Pokiaľ viem, patrí tam: Štátny znak, hymna, štátna pečať a štátna vlajka! O dúhovej tam niet zmienky!!! Nie je toto znevažovanie štátnych symbolov SR?!“ pýta sa nekompromisne Helena Kubištelová.

Milan Uhrík: TOTO VÁM V MÉDIÁCH NEPUSTIA! (Video)
Európsky parlament má už 70 rokov. Existencia tohto ústredného orgánu Európskej únie je skôr na škodu, ako na úžitok. Nekalé plody presadzované agendou Európskej parlamentu v podobe absolútnej straníckosti, ignorancie národných záujmov členských... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik