Kadyrov prehovoril: Títo pekelní psi dostanú, čo si zaslúžia
21 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

 

Čečenský vodca sa ozval .Reaguje na šokujúci prípada z Ukrajiny o ktorom informovali mnohé média pred niekoľkými dňami. Ukrajinci mali zabiť takmer tucet ruských vojnových zajatcov. O celom incidente dodnes koluje sieťami video. Ukrajinský ombudsman má na celé iný názor! Ozval sa aj čečenský vodca Ramzan Kadyrov: Pekelní psi dostanú, čo si zaslúžia!

O šokujúcom prípade z Ukrajiny informovali mnohé média pred niekoľkými dňami. Ukrajinci údajne zabili takmer tucet ruských vojnových zajatcov. O celom incidente dodnes koluje sieťami video. Zajatci mali byť popravení, Rusi sa obrátili na OSN. Ukrajinský ombudsman mal na celé iný názor! Video z celého incidentu nie je vhodné pre slabé povahy.

Šokujúci prípad z Ukrajiny! Video nevhodné pre slabé povahy! Tvrdenia Rusov a Ukrajincov!
O šokujúcom prípade z Ukrajiny informovali mnohé média pred niekoľkými dňami. Ukrajinci zabili takmer tucet ruských vojnových zajatcov. O celom incidente dodnes koluje sieťami video. Zajatci mali byť popravení, Rusi sa obrátili na OSN. Ukrajinský... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Na túto správu reagoval na svojej stránke Telegram aj čečenský vodca Ramzan Kadyrov

V úvode svojho príspevku pripomenul, že „internetom nedávno kolovalo video, ktoré je do očí bijúcim príkladom krutosti“

„Jasne vidieť, ako ukrajinskí nacionalisti v dedine Makijivka chladnokrvne zastrelili ruských vojnových zajatcov, ktorí predtým dobrovoľne zložili zbrane,“ vysvetlil generál. Netreba dodávať, že je to v priamom rozpore so všetkými medzinárodnými dohovormi, ktoré požadujú prísne dodržiavanie predpísaných noriem vojny. Západ však vo svojom vlastnom pokrytectve k tejto téme mlčí,“ upozornil podľa portálu Mandiner, Kadyrov.

„Títo pekelní psi dostanú, čo si zaslúžia,“ varoval Kadyrov.

„Nestačí, že títo Satanovi stúpenci spáchali zločin, ale svoj skutok dokonca zverejnili na celosvetovej sieti. (...) Som si istý, že pomsta za spáchaný zločin na seba nenechá dlho čakať. Urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili, že títo pekelní psi dostanú to, čo si zaslúžia.
Tí, ktorým sa nejakým spôsobom podarí uniknúť trestu, sú odsúdení dožiť zvyšok svojho biedneho života v úzkosti. Nezaslúžia si žiadne práva ani normy,“ pohrozil páchateľom čečenský bojovník.

Na MS vo futbale to naozaj vrie! Západ kritizuje, Angličania chcú dávať lekcie morálky, FIFA sa bráni
Na Majstrovstvách sveta vo futbale, v Katare, to vrie! BBC neodvysielala slávnostný otvárací ceremoniál, FIFA kritizuje postoj Západu. Angličania chcú nastúpiť s dúhovou páskou a dávať lekcie morálky. Prvé momenty po odštartovaní Majstrovstiev... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Eka Balaskova
?session=true

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik