NEUVERÍTE! Rodinná hádka u KOLLÁRA: Táto pani P prišla v teplákoch a POLONADROGOVANÁ...
17 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Kollárova DCÉRA naložila jednej z jeho MATIEK! Boris Kollár prerušil schôdzu národnej rady a odletel na dovolenku do Dubaja. Nie však s Barborou Richterovou, matkou svojho najnovšieho dieťaťa, ale s neznámou blondínkou. To Richterová nepredýchala a posťažovala sa na sociálnej sieti. To však nemala robiť!

"Tento človek bol kedysi otec s veľký O, poznám ho 13 rokov, fakt pán, to bol otec, čo staval hrady z piesku, jazdil s deckami na bikoch, bol na všetkých narodkách a sfukoval sviečky, cez víkendy bol v lese na prechádzke, dovolenky, sviatky... To všetko bolo pred politikou. Ľudia sa menia, keď prídu k moci... Je to poľutovaniahodné... Politika mení ľudí," posťažovala sa Richterová na Instagrame.

Mohla si to však odpustiť, keby vedela, čo sa spustí! Ostro sa do nej pustila Kollárova druhorodená dcéra Alexandra Horňáková.

Ľutujem ho, že stretol takú hlupaňu

"Nedalo sa mi nevyjadriť. Toto je komédia pani Richterová došla pred 11 rokmi v teplákoch polo nadrogovaná a s igelitkou v ruke. Nevie a ani nerobí, všetko jej financuje otec, dom, auto, jedlo, oblečenie, dovolenky asi tak 4x do roka. Bez neho by bola na ulici. A ona sa sťažuje, všetko čo chce jej oco dá, stará sa o deti ...to, že nemá toľko času je úplne normálne však musí živiť 150 rodín...a nič nám nechýba..," pustila sa Saša do Richterovej.

"Ale hlavne pani P si s ním urobila posledné decko a vedela aký je a že má veľa detí, ale predtým jej to nevadilo...ale zrazu sa poďme sťažovať...ležiaca na lehátku v Dubaji...," dodala Kollárova dcéra.

 

 

A  Alexandra pokračovala aj v nasledujúcom príspevku. "Nie aby bola tá krava vďačná tak sa tu doňho ešte púšťa....fakt nemám slov."

 

 

To už ale Richterovej pravdepodobne došla trpezlivosť. A jednoducho svoju pastorkyňu blokla. 

 

 

Nuž, taký Instagram dokáže byť nebezpečný. Z prvej ruky sa o vás ľudia dozvedia, že nič neviete, nikde nerobíte, necháte sa vydržiavať a najlepší návod ako zbaliť predsedu parlamentu je objaviť sa v teplákoch s igelitkou a najlepšie polonadrogovaná.

Amerika má zábudlivého Bidena, my Budajka Zabúdajka (fejtón)
To je tak, keď niekto nevie, kedy má dosť a nejde si užívať dôchodok. Keby mal ruky od roboty po lakte zodraté, chodí po doktoroch a užíva si lieky. Ono je aj dobre veriť si a robiť, kým sa dá. Hlava sa síce nezoderie ako ruky, ale keď príde... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik