Konečne sme sa DOČKALI! Súťaž krásy Miss vyhral v USA muž (GALÉRIA)
20 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Ďalšie pokrokové novinky z Ameriky. V súťaži krásy s názvom „Miss Greater Derry“ v New Hampshire v Spojených štátoch amerických, v rámci celoštátnej súťaže Miss America, vyhral súťaž ženskej krásy – biologický muž. Volá sa Brian Ngyuen. Podľa priloženej fotogalérie, vyhral naozaj zaslúžene!

19-ročný Brian na sociálnej sieti neskrýval nadšenie z toho, že sa v storočnej histórii súťaže stal prvým takýmto výhercom a povedal, že žiadne slová nedokážu opísať, akú má radosť z toho, že môže takto pekne reprezentovať svoju komunitu.

Aj my máme, samozrejme, radosť, že vám môžeme prinášať takéto zaujímavé správy a nevieme sa dočkať toho, čo sa nám predvedie v národnom kole súťaže Miss USA, ktoré sa plánuje v roku 2023.

Zdroj: Twitter
Zdroj: Twitter
Zdroj: Twitter
Zdroj: Twitter
Viete čo sú ZMYSELNÉ ruky? Čo chytia, poj...ú! Niečo podobné ako ukrajinská armáda
Počas deviatich mesiacov ruských vojenských operácií na Ukrajine sa členské krajiny NATO opakovane stali obeťami prebiehajúceho sporu. Len čo bol Brusel pripravený uplatniť článok 5 o kolektívnej obrane NATO a vyhlásiť vojnu Rusku, ukázalo sa, že... Čítať ďalej
19 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik