Hlas ľudu: Remišovej včely uleteli, Pellegrini sa pri nej nudil
20 | 11 | 2022 I Mária Škultétyová

Dnes som reláciu Na telo sledovala ináč ako zvyčajne. Povedala som si, že budem počítať, koľkokrát Remišová povie Lebo Fico.

Keď som však zbadala jej smutnú a pripuchnutú tvár a  prvých niekoľko minút som Lebo Fico nepočula, odložila som pero a prestala písať čiarky. Napísala som štyri, z toho bol trikrát Smer a raz Blanár. Lebo Fico ani raz.

„Čo sa stalo?“ pýtam sa a hneď si aj odpovedám, „Veronika si isto prečítala ten istý komentár, čo ja. Koľkokrát zaznie LEBO FICO.“

Bola som sklamaná a smutná spolu s ňou. Naozaj vyzerala, akoby jej včely uleteli.  Ale skôr, než tak urobili,  dali jej zo dve žihadlá. Ako výstrahu. Možno. Alebo sa málo vyspala. Skrátka a dobre, nebola celkom vo svojej koži. Nevyskakovala a Ficovi dala pokoj. Alebo prišla k rozumu a povedala si, že mu predsa nebude naháňať percentá. Nech sa o to sám vlastnou prácou pričiní.

Lenže vedľa nej sedel iný fešák, tiež jej politický nepriateľ. Zarastený a jamkatý  Peťko Pellegrini. Ale ani ten veľmi nevyskakoval, neusmieval sa. Vyzeralo to, že sa pri Veronike nudí.

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik