Zvláštne predpovede sovietskeho astrológa
10 | 11 | 2022 I Milan Laca

"Japonsko sa ponorí pod vodu a svet čaká na tretiu svetovú vojnu." Čo predpovedal Rusku a celému svetu sovietsky astrológ Sergej Vronskij.

Nostradamus, slepá Vanga, Messing - tieto mená sú dávno známe. Ich predpovede sa z roka na rok čítajú a sú predmetom diskusie. Existuje aj ďalší jasnovidec, o ktorom sa veľa nevie, Sergej Vronskij.

Možno prorok-astrológ

Možno šarlatán, možno rodák z grófskej rodiny alebo možno len sovietsky spravodajský dôstojník, ktorý svoj život zahalil rúškom tajomstva. Kto to vlastne bol? Biografia Vronského je skúpa na fakty. Jeho otca-generála zastrelili boľševici počas revolúcie. Chlapca zázračne zachránila guvernantka a neskôr ho poslala do Lotyšska k starej mame. Babička, dedičná jasnovidka, odovzdala vnukovi všetky svoje vedomosti a svoj dar.

Šedý kardinál

V tridsiatych rokoch minulého storočia nastúpil mladý Vronskij do berlínskej vzdelávacej inštitúcie, špecializovanej na mimozmyslové vnímanie. Po ukončení štúdia vstúpil do služby v nacistickom prostredí. Počas Veľkej vlasteneckej vojny sa vrátil do Sovietskeho zväzu a postupne si začal vytvárať svoju slávu. Hovorí sa, že ho počúval samotný Stalin, pozval šéfa KGB Andropova k sebe a navštívil aj Brežneva. O Vronskom sa začalo hovoriť už v Chruščovovej ére, keď ho začali pozývať ako jasnovidca na riešenie zločinov.

Proroctvá najväčšieho šamana(VIDEO)
Proroctvá najmocnejšieho tunguského šamana Saveya o Ukrajine a Rusku, čo čaká tieto krajiny v blízkej budúcnosti. Savey, ktorý zomrel v novembri 2013, bol vždy považovaný za legendárneho moderného ruského šamana. Dedko Savey žil 81 rokov a... Čítať ďalej
09 | 11 | 2022 | Milan Laca

Neverili mu

Vypočuli ho, ale málokedy niekto venoval pozornosť jeho radám. Jurijovi Gagarinovi odporučil, aby neletel do vesmíru, Gagarin nepočúval. Raketovému konštruktérovi Sergejovi Korolevovi odporučil, aby nešiel na operáciu, ktorá mu nakoniec vzala život. Žil v Nemecku a prorokoval spojenie Evy Braunovej s Hitlerom. Počas návštevy USA videl smrť bratov Kennedyovcov.

Horiaca Amerika

Čo sa z jeho predpovedí doteraz stalo:

Deň, mesiac, rok začiatku a konca druhej svetovej vojny.

Porážka Nemecka a víťazstvo Sovietskeho zväzu.

Deň smrti Stalina a Gagarina.

Rok, keď ZSSR prestal byť jedným celkom.

Vízie

Astrológia nie je jediná vec, ktorú Vronskij vo svojej práci použil. Aj on upadal do tranzu a vtedy sa mu zjavili obrázky z budúcnosti. Horiace mestá Spojených štátov, Japonska a Austrálie, ktoré sa dostali pod vodu, zemetrasenia, ktoré zasiahli svet v 21. storočí. To všetko sa mu zdalo v prorockých snoch, ako nesúrodé obrázky, ktoré potom poskladal. Predpovedal tretiu svetovú vojnu, pričom jasne naznačil, že Rusko sa nej nezúčastní, ale bude len hlavnou mocnosťou, ktorá nakoniec dokáže zladiť Východ a Západ. Okrem toho tvrdil, že v blízkej budúcnosti už nebudú existovať ani bieli, ani černosi. Svet bude naplnený „žltými“, novou rasou ľudstva.

Rusko sa stane duchovným centrom celého sveta

V roku 2020 odtajnili  Vronského predpovede pre Rusko, ktoré boli  uložené v archívoch tajných služieb. Nie je ich veľa, pretože nerád robil prognózy pre jednotlivcov a štáty. Ale urobil niekoľko predpovedí:

"Rusko platí za hriech, ktorý spáchalo zabitím cára a kráľovskej rodiny. Každý bude za to tak či onak potrestaný. Chaos a devastácia 21. storočia preveria silu krajiny. Keď nám Boh odpustí, čo sme urobili, potom sa znovuzrodí iba Rusko."

"Rusko sa stane duchovným centrom celého sveta." To sa však stane iba vtedy, ak sa zjednotí s inými krajinami.  

"Do Ruska prichádza strašná sila...,  vyššia inteligencia!". Všetky náboženstvá sa stanú jedným a potom na Zemi príde tisíc rokov mieru.

Zaujíma vás ako zneli starobylé jazyky? Tu si ich môžete vypočuť (VIDEO)
Vedeli ste, že na celom svete sa používa až okolo 7 000 jazykov, ktoré spadajú do rôznych jazykových rodín, počiatky ktorých siahajú až niekoľko tisíc rokov dozadu? Odpoveď na otázku, ktorý jazyk je najstarší, vedcom ešte stále nie je jasná.... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik