ŠIALENÉ! Deti zomierajú od hladu a ktosi kúpi staré obnosené sandále za 200-tisíc dolárov!!!
15 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Súčasný svet je skutočne naopak. Mnohé organizácie poukazujú na to ako vo svete šarapatí hladomor a mnohí, vrátane detí, zomierajú hladom, pritom niektorí ľudia si kupujú za ťažké milióny veci, ktoré nikdy potrebovať nebudú, ale doprajú si ich len z rozmaru. Na takúto zvrátenosť upozorňuje v statuse aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.

Aj v niektorej z našich televízií či novinách alebo časopisoch sa občas objaví informácia, že v nejakej slávnej aukčnej sieni vydražili takú či onakú vec za obrovské peniaze. Ono by na tom nebolo nič zvláštne a poburujúce, keby sa stále viac neobjavovali aj správy o tom, aké množstvo ľudí, vrátane detí, trpí hladom a biedou. Ostatne, tá stále viac a viac sužuje aj Slovákov. Zrejme i preto pobúrila expolitičku Belousovovú informácia, že sandále zakladateľa spoločnosti Apple Steva Jobsa (zomrel 5. 10. 2011 na zástavu dýchania spôsobenú rakovinou pankreasu - pozn. autora) vydražili za 200-tisíc dolárov! I toto podľa nej svedčí o tom, že súčasný svet je naopak.

Dať dvestotisíc za smradľavé, zodraté sandále je na čo dobré

Politici podľa Belousovovej veľmi často a radi používajú termín „západné hodnoty“, alebo „hodnoty západnej civilizácie“, a preto už pár dní intenzívne rozmýšľa, čo sú to vlastne tie západné hodnoty, resp. hodnoty západnej civilizácie. A k tomu ponúka aj pár príkladov, medzi ktorými ako prvý spomína ten, že sandále zakladeľa spoločnosti Apple Steva Jobsa vydražili za 200-tisíc dolárov! Áno, čítate dobre. Niekto si kúpil staré, obnosené sandále mŕtveho človeka za 200 000 $. Tak rozmýšľam svojim východoeurópskym mozgom: načo mu budú?! To predsa nie je relikvia nejakého svätého. Alebo tu vzniká nejaké nové, moderné náboženstvo uctievajúce zlaté teľa a konzumný spôsob života?“ kladie sarkastické otázky expolitička.

www.hlavnydennik.sk/2022/10/24/znechutena-belousovova-pani-prezidentka-vy-si-moralku-ani-len-do-ust-neberte

„Dať 200-tisíc dolárov za smradľavé, zodraté sandále je na čo dobré? Koľko dobrých, prospešných vecí sa za tie peniaze dalo urobiť, koľkým ľuďom sa dalo pomôcť. Na planéte Zem je nás 8 miliardár. V 50 rokoch nás bolo 2,5 miliardy. Niekto možno povie, že Zem je preľudnená. Nie, nie je. Všetkého je dosť, len je to zle rozdelené,“ konštatuje Belousovová a vzápätí poukazuje na to, že niekde deti zomierajú od hladu, a niekde, na tom vraj vyspelom a demokratickom Západe s najúžasnejšími hodnotami, sa nakupujú staré sandále za 200 tisíc. Smutné a strašné zároveň. „Komu to pomôže? Ani tomu mŕtvemu isté nie. Jemu by viac pomohla úprimná modlitba za pokoj jeho duše...,“ zamýšľa sa ďalej exnárodniarka.

www.hlavnydennik.sk/2022/10/07/anna-belousovova-sa-pyta-dokedy-sa-este-dame-ohlupovat-tou-doslova-chorou-zvrhlou-a-nenavistnou-propagandou

Viac zdravého rozumu je to, čo dnešnému svetu najviac chýba

Anna Belousovová však pridáva aj ďalší príklad „západných hodnôt“. A aj ten je rovnako šialený. „V jednom z amerických štátov vyhral súťaž miss obézny muž, ktorý sa vraj identifikuje ako žena a vo svojom tele na kilometre vzdialenom nielen od ideálov krásy, ale aj predstavách o zdravej výžive, sa cíti dobre. Keď som videla tu fotografiu zo súťaže, chcelo sa mi doslova kričať. Zastavte tú nenormálnosť!!!“ priznáva Anna Belousovová, ktorá k tomu pridáva ešte jednu perličku. „V USA - ako inak - si dievčina plní sny a tancuje balet s desiatkami kíl naviac. Médiá a zástupy ju oslavujú. Choré! Pestovať v mladých ľuďoch vysoké sebavedomie bez štipky pokory je načo dobré? Je to taký kult pohodlnosti a bodovania nezdravého sebavedomia. Veď tieto absurdity už naberajú obludné rozmery,“ konštatuje znechutene šéfka strany Národ a Spravodlivosť.

www.hlavnydennik.sk/2022/09/25/belousovova-ak-nas-niekto-pozoruje-z-vesmiru-musi-si-mysliet-ze-sme-idioti

„Ako dlho si ešte dáme vymývať mozgy a nahrádzať zdravý rozum tými „západnými hodnotami“?! Kto prvý bude podobný tomu dieťaťu z rozprávky a zakričí na celý svet: Kráľ je nahý!!!! A nielen nahý, ale ešte aj bláznivý, lebo: Muž nie je žena. Ideálom ženskej krásy nie je obézny chlap. Staré sandále nie sú žiadna relikvia svätého. A obézna baletka je zlý vtip,“ píše v samom závere Anna Belousovová, ktorá ešte dodáva: „Viac zdravého rozumu to je to, čo dnešnému svetu najviac chýba.“

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik