Turistické chodníky v okolí požiariska v Malej Fatre sú uzatvorené
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Z dôvodu sobotného (12. 11.) požiaru suchej trávy na hrebeni Malej Fatry uzatvorili niektoré turistické chodníky. Informovala o tom Horská záchranná služba (HZS) na svojej webovej stránke.

"Upozorňujeme, že z dôvodu požiaru je uzatvorený červeno značený turistický chodník zo Snilovského sedla na Poludňový grúň, modro značený turistický chodník zo Šútova na Chatu pod Chlebom a žlto značený chodník zo Sedla za Hromovým smerom na Chatu pod Chlebom," informuje HZS.

Požiar suchej trávy na hrebeni Malej Fatry vznikol v sobotu popoludní, zasiahol plochu asi 300 krát 300 metrov. Na jeho likvidácii sa podieľalo 15 profesionálnych a 48 dobrovoľných hasičov. Požiar zlikvidovali krátko pred 19.30 h.

Hlas ľudu: LUCIA NICHOLSONOVÁ zakladá stranu KORYTÁRI (fejtón)
Ó, Lucia, ty, čo mudruješ a radíš nám z Bruselu, ako máme žiť, ako sexovať aj vo vyššom veku, len ty vyvedieš Slovensko z marazmu! Ó, Lucia naša, tys ’ držiteľkou rána, ty si jari pokladníkom, k tebe sa Slovač obracia s prosbou: Lucia, vezmi... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik