Polícia zadržala muža podozrivého z prenasledovania známych osobností
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Muža podozrivého z prenasledovania známych osobností v Bratislave polícia vypátrala a zadržala. Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky s ním v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony. 

"Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave sa niekoľko dní intenzívne zaoberali prípadom prenasledovania známych osobností v Bratislave neznámym mužom. V tejto veci vykonali viacero potrebných úkonov už od prijatia prvého oznámenia v priebehu tohto týždňa," uviedla polícia.

Podľa slov hovorcu muža v priebehu nedele po splnení zákonných podmienok a na základe komunikácie s dozorovým prokurátorom zadržali. Bližšie informácie polícia poskytne, keď to procesná situácia umožní.

TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ukrajina má Krym na dosah!
Bývalý veliteľ americkej armády v Európe Hodges: ukrajinská armáda sa môže v zime priblížiť ku Krymu. Ozbrojené sily Ukrajiny sa môžu túto zimu dostať do blízkosti Krymu. Pripustil to bývalý veliteľ americkej armády v Európe, generálporučík vo... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik