Liberálny politik Guy Verhofstadt: Bude lepšie, ak Orbán opustí Úniu a namiesto neho sa pripojí Zelenskyj (FOTO)
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

 

„Vydieranie je Orbánova cynická a nerozvážna hra, pretože sme mu to dovolili,“ uviedol liberálny europoslanec podľa portálu Mandinner a na sociálnej sieti Twitter zverejnil aj viac.

"Sme zvyknutí, že Guy Verhofstadt, liberálny poslanec Európskeho parlamentu, používa nežaidúce slová o našej krajine a kritizuje Maďarsko v nespočetných príspevkoch týždenne, teraz však zintenzívnil a požaduje, aby Viktor Orbán a Maďarsko opustili Európsku úniu a namiesto nich vstúpili Ukrajinci na čele so Zelenským," píše maďarský portál Mandiner.

„Vydieranie je Orbánova cynická a nerozvážna hra, pretože sme mu to dovolili. "Možno bude lepšie, ak Orbán opustí Európsku úniu a namiesto neho vstúpi Zelenskij," zverejnil zástupca liberálov na Twitteri.

Foto: Zdroj: Twitter

Belgický liberálny politik: Musíme odmietnuť Zelenského a rokovať o rozdelení Ukrajiny
Belgický liberálny senátor Alain Destexhe, ktorý pred niekoľkými rokmi tvrdo kritizoval migračnú politiku, tentokrát vyjadril diametrálne odlišný názor v porovnaní s názorom, ktorý má západný mainstream. Alain Destexhe tvrdí, že musíme odmietnuť... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik