Šutaj Eštok: TVRDÁ či NATVRDLÁ SaS? (VIDEO)
12 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

To to je tá tvrdá opozícia? Pýta sa na sociálnej sieti opozičný poslanec z Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok v reakcii na nepochopiteľné ignorovanie strany SaS všetkého, čo sa na Slovensku deje.

Tvrdá opozícia SaS

"Parlament (na všeobecné prekvapenie) napokon v piatok rokuje o blížiacej sa pohrome v zdravotníctve. No SaS, ktorá mala až do štvrtka šéfku zdravotníckeho výboru, namiesto akéhokoľvek riešenia vyplakáva v najsilnejšom zložení na tlačovke, aká obrovská krivda sa im stala Cigánikovej odvolaním," krúti hlavou na margo paralizovanej SaS opozičný poslanec.

Šutaj Eštok ďalej upozororňuje, že hrozí zdraženie tepla v priemere o 90 percent (v niektorých mestách o 600 percent!!!). No SaS, ktorej predseda bol donedávna ministrom hospodárstva, rieši namiesto toho na tlačovke Matovičove statusy.

A do tretice, hovorí hlasák, po Slovensku sa prechádzajú nelegálni migranti ako po korze, už sa ani neskrývajú a behajú cez hranice bez akejkoľvek kontroly. No SaS, ktorá mala plné ústa o hrozbách migrácie, nepodporí odvolanie ministra vnútra Mikulca za nezvládnutie migrácie.

"Toto nie je tvrdá, ale natvrdlá opozícia," uzavrel Šutaj Eštok.

Mažgút: Do Prahy vládnym špeciálom a nič nevybaviť? To dokážu len TÍTO TRAJA! (FOTO)
Zbytočná cesta vládnym špeciálom! Takto ohodnotil štvrtkové stretnutie predstaviteľov Česka a Slovenska v Prahe hovorca strany Smer Ján Mažgút. Je pravda, že trio Slovákov - Heger, Mikulec a Hamran - v hlavnom meste našich západných susedov nič... Čítať ďalej
11 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Sulík zase obviňuje za chaos v krajine hnutie OĽANO 

Poslanci Národnej rady (NR) SR za SaS sa budúci týždeň nezúčastnia na hlasovaní o návrhu na odvolanie Romana Mikulca (OĽANO) z funkcie ministra vnútra. Vyhlásil to šéf SaS Richard Sulík. Tvrdí, že na hlasovaní nebude dostatok poslancov a ak neprídu ani zvyšní opoziční poslanci, hlasovanie by sa mohlo presunúť.

Koalícia podľa Sulíka dúfa, že v pléne nebude pri odvolávaní Mikulca dostatok poslancov. "My sa preto nebudeme zúčastňovať hlasovania a pokiaľ si ostatné opozičné strany myslia, že to nemá byť len divadlo, ale mal by byť minister odvolaný kvôli jeho neschopnosti, tak sa nezúčastnia tiež, a tým pádom bude parlament neuznášaniaschopný," priblížil Sulík s tým, že hlasovanie by sa mohlo odložiť na 29. novembra, keď má začať ďalšia riadna schôdza a poslanci SaS do parlamentu prídu.

"Uvidíme, koľko hlasov zo strany Borisa Kollára príde na odvolanie Mikulca. Iba hlasy SaS nevedia odvolať Romana Mikulca, pokiaľ sa nepridá Sme rodina," uviedol.

Sulík kritizoval hnutie OĽANO za chaos v krajine. Myslí si, že OĽANO už dávno nie je protikorupčné hnutie a stratilo zábrany, pretože sa chce udržať pri moci.

Nech si tu nerobia zo Slovákov ,,p٭del“ a konečne sa poberú niekde ďaleko, šomre na vládnych politikov Géci
Hlava asi najväčšej „odborníčky“ na zdravotníctvo v Národnej rade padla! Poslanci, konečne, odvolali Janu Bittó Cigánikovú z funkcie predsedníčky pre zdravotníctvo v našom parlamente, čo sa stretlo s veľkou úľavou u mnohých Slovákov. V statuse to... Čítať ďalej
11 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik