Nech si tu nerobia zo Slovákov ,,p٭del“ a konečne sa poberú niekde ďaleko, šomre na vládnych politikov Géci
11 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Hlava asi najväčšej „odborníčky“ na zdravotníctvo v Národnej rade padla! Poslanci, konečne, odvolali Janu Bittó Cigánikovú z funkcie predsedníčky pre zdravotníctvo v našom parlamente, čo sa stretlo s veľkou úľavou u mnohých Slovákov. V statuse to ocenil aj podpredseda Život Národná strana Marek Géci, ktorý nechápal, ako je možné, že práve táto poslankyňa viedla zdravotnícky výbor.

Jana Bittó Cigániková sa počas svojho pobytu v parlamente „preslávila“ viacerými výrokmi, no asi najviac ju zviditeľnil plagát so spustenými nohavičkami. Tento signál zrejme nestačil na to, aby jej žiadnu vážnu funkciu nedávali, alebo možno práve preto si vyslúžila funkciu, nad ktorou príčetní Slováci iba krútili hlavami. A akoby aj nie, veď ako môže niekto bez lekárskeho vzdelania viesť zdravotnícky výbor? Nad týmto paradoxom sa pozastavil na sociálnej sieti aj právnik Marek Géci. Šéfke zdravotníckeho výboru zrejme zlomilo väz i to, že jej SaS prešla do opozície.

Pre partu plagiátorov je štandard presviedčať, že oni sú odborníci

Jane Bittó Cigánikovej vyčítali, že nespĺňa odborné ani osobné predpoklady na funkciu, nemá relevantné vzdelanie ani odbornú prax. Poslankyňa mu v rámci diskusie v parlamente vysvetlila, že vyštudovala manažment zdravotníctva a momentálne študuje ošetrovateľstvo. S návrhom prišiel nezaradený poslanec Martin Čepček, ktorý tiež tvrdí, že šéfka výboru zneužíva svoje postavenie vo výbore na presadzovanie „progresívnej ideologickej agendy“ a že presadzuje záujmy finančných skupín. Za odvolanie bolo 67 z 91 prítomných zákonodarcov, proti bolo 22 a dvaja sa zdržali. „Nelekárka Cigániková už nebude predsedníčka zdravotníckeho výboru NRSR. Len nechápem, ako ňou vôbec mohla byť cez dva roky bez lekárskeho vzdelania?“ kladie Géci hneď v úvode statusu závažnú otázku.

Slováci zúria: Prestaňte financovať politické strany zo štátneho! Aj tak pre ľudí robia...
Richard Sulík a jeho SaS zrejme otvorili Pandorinu skrinku. Žiadajú totiž odluku cirkvi od štátu, teda aby cirkev nedostávala od štátu žiadne peniaze. Slovákov tým ale tak pobúrili, že tí na oplátku žiadajú, aby od štátu nedostávali žiadne peniaze... Čítať ďalej
09 | 11 | 2022 | Tibor Malý

„Priatelia, kocúrkovo toto... Zdravotnícky výbor nebude viesť neodborník na zdravotníctvo, nelekár!!! Aj vy ste šokovaní, zhrození ako Richard S. a jeho nový Ukrajinec-Dostál a celá SAS s nelekárkou pani Cigánikovou? Žarty bokom. Kde to žijeme ak niekto, kto okolo zdravotníctva ani neprebehol vlakom, viedol zdravotnícky výbor v parlamente cez 2 roky? To naozaj? Ja viem, že pre partu plagiátorov to je bežný štandard presviedčať sa, že oni sú tí odborníci na všetko a po nich už nikto nepríde, ale snáď už dosť... Už nech si tu nerobia zo Slovákov ,,prdel" a konečne sa poberú všetci do jedného niekde ďaleko...,“ napísal ďalej právnik, ktorý mal z odvolania Bittó Cigánikovej zjavnú radosť.

Igor opäť PERLIL: SaSkári si ODVOLALI TEPŠU!
SaSkári si odvolali Tepšu! Podržať tak neschopnú vulgárnu zrúdu, to chce fakt tonu pokory a sebazaprenia. Týmito slovami začal svoj status na sociálnej sieti expremiér a minister financií Igor Matovič. Šéf OĽaNO tak pokračuje vo svojich... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Kedy vyjde už slovenský národ, CELÝ, do ulíc a povie dosť?

Okrem Mareka Géciho sa však tešilo aj množstvo diskutujúcich Slovákov. „Oni by podľa ich vzdelania nemali byť všetci na svojich miestach čo funkcia to plagiátorstvo,“ skonštatovali Ľudovít a Božka Magdolenoví, ktorí s odvolanou poslankyňou hodili do jedného vreca aj ďalších koaličných politikov, ktorí sa k svojmu vzdelaniu dostali cez plagiátorstvo diplomových prác. „Presne, ako nevojak Naď a Igor bez účtu v banke,“ pridal sa Rudy Tóth. „Možno vie a je šikovná v inej sfére, ale zdravotníctvo nech riešia odborníci a nie politici!“ doplnila Anka Lehotkaiová. „Väčšina je tam nekompetentných nevzdelancov, plagiátorov..., a tak to aj vyzerá... Keby platilo šuster drž sa kopyta...,“ napísal v diskusii Ondrej Varga. „Ja sa len čudujem, kde berú odvahu na také pozície bez vzdelania...,“ netají svoje pocity Ľudmila Rusnáková.

Táto energetická kríza je výsledkom hlúpych rozhodnutí hlúpych politikov, skonštatoval Uhrík (VIDEO)
„Odboníci“ v európskom parlamente už vymysleli nejednu hlúposť, ktorá, hoci si mysleli aký je ich nápad geniálny, sa napokon ukázala ako holý nezmysel. Podobné je to i s protiruskými sankciami na ich ropu, plyn a ďalšie produkty, ktoré mali zničiť... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Tibor Malý

„To je ako kebyže bol vyučený cukrár predseda Najvyššieho súdu. Veď čo sa čudovať, na Slovensku je všetko možné. Stačí, že nám vládne plagiátor, vexlák a skládka proste krajina neobmedzených možností, kde sa hrabe Amerika,“ nedával si servítku pred ústa Ivan Alberti. „Skoro cela koalícia sú plagiátori, preto sme tam, kde sme (hlavná smetiarka predavač vodky bábkoherečka, kotolník atď),“ pritakáva Františka Ficová. „Tak, ako sú členmi parlamentu plagiátori... Už dávno ich mali ostatní poslanci odvolať! A keď oni nie, tak národ! Kedy vyjde už slovenský národ, CELÝ, do ulíc a povie dosť? Dokedy sa bude hrbiť a skláňať sa ,nechať utláčať touto cháskou?“ kladie vážne otázky Jarka Liberta. „Naša vláda to je taký mix. Tým, že nemajú viacerí patrične vzdelanie k svojmu rezortu, alebo výboru, ktorý majú riadiť, to je príznačné pre viacerých členov vlády. Nekompetentnosť, netransparentnosť, politická kultúra, vyjadrovacie schopnosti a slovná zásoba, ktorá niekedy siaha až do arogancie, ale čo je najsmutnejšie, že občan pre nich vôbec nič neznamená. Dokážu s veľkou dávkou irónie vypotiť toľko paradoxov, že normálnemu človeku sa až rozum zastaví,“ skonštatovala natvrdo Eva Galovičová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik