MAGICKÝ dátum 11.11. Využite ho vo svoj PROSPECH!
11 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Podľa numerológie ide pri netradičnom číselnom spojení o jedinečný deň. Využite ho vo svoj prospech. Nebude sa počas roka opakovať.

Nech už robíme čokoľvek, čísla nás sprevádzajú po celý život. Často nás zavedú ku konkrétnym dátumom a termínom. Vedeli ste, že v numerológii je deň 11.11. považovaný za magický?

Magické jednotky

Numerológovia veria na význam čísel a ich vplyv na život. V praxi to znamená, že každé číslo má v nej jedinečný metafyzický význam. Čísla rozdeľuje na jednociferné a majstrovské čísla – a medzi také patrí jedinečná jedenástka.

Ako sa cítite, keď na hodinách chytíte číslo 11:11? Možno, ako mnoho ľudí, to používate ako poverčivú výhovorku na želanie. Alebo možno veríte v anjelské čísla a beriete to ako potvrdenie z vesmíru. Alebo možno nejde o nič z vyššie uvedeného a jednoducho to znamená, že je čas na vašu druhú šálku kávy (čo tiež platí). Bez ohľadu na váš osobný vzťah k číslu, 11 je v numerológii známe ako „hlavné číslo“ a predstavuje rast, prebudenie a naše spojenie s duchovnom. Takže 11. novembra sa verí, že budeme požehnaní dvojitou dávkou tejto priaznivej energie, píše portál Bustle.

Vďaka priaznivej numerológii čísla 11 nám 11. november prináša každoročnú príležitosť zosúladiť sa so sebou samým, vylepšiť našu duchovnú prax a prijať hlboké osobné prebudenie. Mnohí mystickí praktizujúci veria, že sila 11/11 nám môže pomôcť prebudiť naše vnútorné pravdy a urobiť kroky smerom k osvietenejšej ceste. Myslite na 11. november ako na energetickú bránu, ktorá nám otvára nekonečné možnosti, ktoré sú pred nami.

Zoznámte sa s duchovným významom 11. novembra, aby ste mohli využiť jeho silu a využiť tento vibračný posun raz za rok.

Zaujíma vás ako zneli starobylé jazyky? Tu si ich môžete vypočuť (VIDEO)
Vedeli ste, že na celom svete sa používa až okolo 7 000 jazykov, ktoré spadajú do rôznych jazykových rodín, počiatky ktorých siahajú až niekoľko tisíc rokov dozadu? Odpoveď na otázku, ktorý jazyk je najstarší, vedcom ešte stále nie je jasná.... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Čo znamená 11/11 v numerológii?

V numerológii má každé číslo svoj jedinečný metafyzický význam. A zatiaľ čo väčšina viacciferných čísel sa v tejto praxi prevedie na jednociferné, výnimkou z tohto pravidla sú hlavné čísla (čo sú čísla ako 11, 22 a 33). Majstrovské čísla sa považujú za mimoriadne významné a silné a prvé je 11. Význam čísla 1 v numerológii je o začiatkoch, vedení a vydávaní sa na nové cesty – takže keď toto číslo zdvojnásobíme, aby sme získali 11, bude mať rovnomerne silnejšiu frekvenciu, ktorá nás povzbudzuje, aby sme sa cítili viac prepojení s energiami okolo nás.

„11 je majstrovské číslo spirituality a duality a prináša posolstvo väčšieho prebudenia a synchronicity,“ hovorí duchovná poradkyňa Kesaine Walker . "Vidieť toto číslo je spôsob, akým vám vesmír hovorí, aby ste túto hmotnú realitu nechali na pokoji a ponorili sa hlboko do svojej spirituality." 

Kvôli tomuto mystickému významu je 11. 11. šťastný dátum, pokiaľ ide o otváranie nových dverí a využívanie vašich duchovných darov – a je to tiež priaznivý čas, aby ste zostali otvorení posolstvám, ktoré sa vám vesmír možno snaží poslať.

Zoznámte sa s MINDY. Takto budeme vyzerať v roku TRITISÍC? (FOTO)
Mindy vytvorili dizajnéri a ich model ukazuje, aký vplyv bude mať po tisícročí používania smartfónov a počítačov na fyziognómiu človeka. Ako budú vyzerať naše prapravnúčatá? Dizajnéri nemajú čo robiť? "Aby sme si plne uvedomili vplyv každodenných... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Aký je duchovný význam 11. 11.?

Každý rok 11. novembra je dátum 11. 11. – takže si to môžete predstaviť ako nadštandardnú verziu zobrazenia 11:11 na hodinách. „Numerológovia veria, že 11. november má silný duchovný význam súvisiaci so sebaobjavovaním a môže nás prinútiť nadviazať väčšie spojenie medzi vlastným ja a univerzálnou energiou,“ hovorí pre Bustle jasnovidka Leslie Hale z duchovnej siete Keen.com . To znamená, že je to skvelý čas stanoviť si osobné zámery a otvoriť svoje srdce novým cestám.

Verí sa, že keď vidíme číslo 11 alebo ho zažijeme vo forme dátumu alebo času, dostaneme niečo z jeho mágie – a 11. novembra bude mať každý prístup k tejto energii celý deň. „Číslo 1 je o začiatkoch a predstavuje majstrovstvo, takže ak ste niekto, kto neustále vidí 11:11, tento dátum na vás bude mať významný vplyv,“ hovorí numerológ Chris O' Day pre Bustle. "Pomáha nám ukázať, že ideme správnym duchovným smerom." Ak ste tomu otvorení, počúvajte jemné znamenia a symboly, ktoré sa vám 11. 11. objavia, pretože môžu byť viac než len náhoda.

Ako pracovať s energiou 11/11

11/11 je šťastný čas pre stlačenie tlačidla Reset vo svojom živote a pokúsiť sa pohnúť vpred s bohatším a energickejším myslením. „Význam dátumu 11. 11. je celkom krásny a poetický, pretože ide o univerzálne číslo a skvelý reset v našich osobných životoch,“ hovorí pre Bustle praktizujúca mystička Kristy Belich . 

"Premýšľajte o tom, že vaša magnetická aura prechádza duchovným 'kontrola + alt + vymazanie'." 11/11 je ideálny čas na očistné a manifestačné rituály, pretože numerologická energia nám prirodzene pomáha obnoviť a vyčistiť našu duchovnú paletu, aby sme vytvorili priestor pre nový rast.

Cestovateľ v čase varuje ľudstvo: TOTO navždy zmení chod dejín!
Hrozivý sci-fi scenár! Muž, ktorý tvrdí, že prichádza z roku 2906 a cestuje v čase, ľudstvo varuje! Podľa jeho slov v nasledujúcich rokoch bude čeliť katastrofickým udalostiam – vrátane „očisty“ podľa predlohy filmu „Purge“. Vraj sa im... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ak sa chcete dostať do numerologického ducha 11. 11., skúste urobiť manifestačný rituál alebo si oddýchnuť od každodennej driny, aby ste naladili svoju myseľ na duchovnejšiu frekvenciu. Vyčistite si v ten deň polhodinu vo svojom rozvrhu na meditáciu na tému 11. 11. alebo sa obklopte kryštálmi . Kvôli metafyzickej povahe významu 11. 11. je to dobrý čas na precvičenie si dôvery vo svoju intuíciu a otvorenia sa „energii“, aj keď to nie je niečo, čo by ste zvyčajne robili. Možno vás prekvapia štatistiky, ku ktorým máte prístup.

Pretože číslo 11 je spojené s anjelskou ríšou a niekedy sa považuje za „číslo anjela“, skúste v tento deň venovať veľkú pozornosť svojej intuícii, pretože môžete byť otvorenejší niektorým kozmickým sťahovaniam. Majte poruke poznámkový blok, aby ste si mohli zapísať všetky myšlienky, nápady alebo duchovné realizácie, ktoré by ich mohli zasiahnuť a uvažovať o nich neskôr. 

Či už veríte, že ide o správy z inej sféry, alebo len o prechodné myšlienky, je na vás, ale určite môže byť zábavné a poučné zostať otvorený možnostiam. Nech sa rozhodnete oslavovať akokoľvek, skúste 11. novembra nechať prúdiť dobré vibrácie a využite špeciálnu energiu tohto dátumu.

Zvláštne predpovede sovietskeho astrológa
"Japonsko sa ponorí pod vodu a svet čaká na tretiu svetovú vojnu." Čo predpovedal Rusku a celému svetu sovietsky astrológ Sergej Vronskij. Nostradamus, slepá Vanga, Messing - tieto mená sú dávno známe. Ich predpovede sa z roka na rok čítajú a sú... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik