Dagmar Kramplová: Treba to povedať úplne priamo a jasne...Za Slovenko!
10 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Spojme sa konečne pre dobrú vec. Urobme krok smerom k lepšej budúcnosti Slovenska. 21. január 2023 je rozhodujúci termín, kedy môžeme do istej miery prispieť  k pádu terajšej vládnej garnitúry na čele s prezidentkou. Posolstvo referenda je jasné: „Toto referendum je aj referendom o prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá musí pochopiť, že v najbližších prezidentských voľbách so svojou neoliberálnou politikou ignorácie majority končí!“ tvrdí krajská podpredsedníčka SNS  Dagmar Kramplová.

Príspevok Dagmar Kramplovej zverejnený na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Zuzana Čaputová bola a je súčasťou oboch Matovičových vlád

O tom, koľkokrát Zuzana Čaputová zachránila súčasnú vládu sa už ani nemusíme rozprávať. To, že sa sústavne snaží zmariť vôľu občanov, ktorí majú tejto vlády plné zuby, to je jasné úplne každému. Že táto čaputovsko - matovičovská mašinéria kašle na občanov a je tu len kvôli presadzovaniu záujmov USA, tak o tom pochybujú už asi len tí, ktorým poslanec Halák z OĽaNO zle pozapájal káble.

Je absolútne zrejmé, že Zuzana Čaputová bola a je súčasťou oboch Matovičových vlád, že obe tieto vlády zachraňovala a zachraňuje a že sa tým stavia proti vôli občanov, ktorí si želajú odvolanie tejto neschopnej vlády! 

Dagmar Kramplová: Európa sa musí spojiť pre svetový mier a vymaniť sa z vazalstva USA !
Krajská predsedníčka SNS v Bratislave Dagmar Kramplová kritizuje terajšie vedenie USA, konkrétne prezidenta Joea Bidena v súvislosti s jeho parazitovaním na vojne na Ukrajine. USA zastáva dlhodobo post najväčšieho dlžníka na svete. Európa je akýsi... Čítať ďalej
28 | 09 | 2022 | Emanuel Orban

Toto referendum je aj referendom o prezidentke Zuzane Čaputovej

Tým, že Čaputová niekoľkokrát zmarila vôľu občanov, sama seba postavila do pozície, v ktorej stojí proti občanom Slovenskej republiky. Referendum 2023 jej teda musí vyslať jasný odkaz o tom, že jej neoliberálna politika ignorácie požiadaviek majority občanov na Slovensku končí!

Treba to povedať úplne priamo a jasne - Toto referendum je aj referendom o prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá musí pochopiť, že v najbližších prezidentských voľbách so svojou neoliberálnou politikou ignorácie majority končí!

Je úplne zrejmé, že Zuzana Čaputová si to dosť dobre uvedomuje, o čom svedčia jej posledné nervózne vyjadrenia o tom, že toto referendum je len rok a pol trvajúcou politickou kampaňou. Čaputová si uvedomuje, že toto referendum je aj referendom o nej, o jej názoroch na dodávky zbraní na Ukrajinu, o násilnom pretláčaní neoliberálnej agendy a ďalších politických zadaniach od americkej ambasády a bojí sa, že referendum môže tieto zadania ohroziť.

Prezidentka odráža útoky: Lepší termín referenda nemám
Termín referenda 21. januára bol najskorší možný. Termín konania sa referenda 21. januára 2023 odporučil odbor volieb, referenda a politických strán Ministerstva vnútra SR ako najskorší možný. Prezidentka SR Zuzana Čaputová to uviedla na sociálnej... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Čo je teda potrebné robiť priatelia?

V prvom rade si každý musí uvedomiť, že referenda 2023 je absolútne nevyhnutné zúčastniť sa!

O tom musí byť každý presvedčený už teraz, lebo každý, kto na referendum nepôjde, vyjadruje tým podporu Matovičovi, Čaputovej a ich politike.

V druhom rade je potrebné presvedčiť všetkých vo svojom okolí, aby sa referenda zúčastnili.

Veľa ľudí si možno povie - však to za mňa niekto odhlasuje, ako sme to videli aj teraz v komunálnych voľbách. Nie je to presne naopak, ani vo voľbách a ani v referende to nikto za nikoho druhého neodhlasuje a môžete si byť istí, že liberálna kaviareň podporovaná hercami a mimovládkami už teraz pripravuje kampaň, v ktorej bude ľudí od účasti na referende agresívne odrádzať!

Voči takejto nehoráznej kampani sa musíme ohradiť už teraz a je absolútne nutné, aby každý zdôrazňoval vo svojom okolí to, že referenda je potrebné sa zúčastniť a že na referendum musí prísť čo najviac ľudí!

Ako podpredsedníčka SNS teda vyhlasujem - Referendum 2023 plne podporujem a tohto referenda sa s celou rodinou aj 21.01.2023 zúčastním!

Za Slovensko! 

Dagmar Kramplová

podpredsedníčka SNS 

Manipulácia pri sčítavaní hlasov MUSÍ SKONČIŤ!
Musíme sa vrátiť k fyzickému sčítavaniu hlasov z logického dôvodu.„Elektronické sčítavanie hlasov je v súčasnosti najväčším zdrojom podozrení z manipulácií a možných podvodov,“ upozorňuje podpredsedníčka SNS. Príspevok podpredsedníčky SNS Dagmar... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik