Fico TVRDO do prezidentky! Chmelár prišiel so ŠOKUJÚCOU správou
05 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Čaputová je témou číslo jedna. Rober Fico, predseda strany Smer-SD, tvrdo odsúdil správanie Čaputovej a pýta sa či sa národ zmobilizuje 21. JANUÁRA 2023. Medzitým politológ a historik Eduard Chmelár, zvrejnil na sociálnej sieti článok zo zahraničnej tlače, kde sa píše, že Zuzana Čaputová jednou z kandidátok na funkciu generálneho tajomníka NATO. Preto všetky tie bezvýznamné ocenenia?

Zmobilizujeme sa 21. januára 2023?

Robert Fico  v krátkosti na sociálnej sieti uviedol: "To, že Zuzana Čaputová je duchovný bezdomovec a že je národne vyprahnutá, je všeobecne známe. Dala štátne vyznamenanie podporovateľom fašizmu na Slovensku počas II. svetovej vojny. Podporila vyšetrovateľov NAKA, ktorí chceli podpaľovať autá a zabíjať deti. Za 3 sekundy podpísala dohodu vlád SR a USA o totálnom obsadení nášho vzdušného priestoru armádou USA. A dnes prijala vyznamenanie nepodstatnej neoliberálnej nemeckej nadácie.

Okrem iného za to, že sa statočne postavila proti svojmu národu, ktorý má iný názor na vojnu na Ukrajine ako ona, slúžtička amerických záujmov. Ja už neviem, čo sa dá proti týmto zradcom slovenských národných záujmov robiť. Že by sme sa 21. januára 2023 zmobilizovali?"

Americký štýl: Dopadne Ukrajina ako Afganistan?
Americký ekonóm Sachs vyzval Európu, aby zmenila svoj postoj k Rusku. Európa riskuje, že bude mať "nový Afganistan" na kontinente ak nezmení svoj súčasný postoj voči Rusku a nebude sa spoliehať na návrat k rokovaciemu stolu, uviedol v rozhovore ... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

The New York Times označil Čaputovú ako kandidáta na generálneho tajomníka NATO

Podľa včerajšieho vydania denníka The New York Times je Zuzana Čaputová jednou z kandidátok na funkciu generálneho tajomníka NATO, o ktorom sa rozhodne o rok. V tomto duchu treba chápať aj prijímanie rôznych bezvýznamných cien (hoci naše médiá vytvárajú dojem, akoby dostala minimálne Nobelovku) od ideologických nadácií, ktoré majú podporiť jej kandidatúru.

Napokon, myslím si, že v konečnom dôsledku je to dobrá správa pre Zuzanu Čaputovú osobne, pre Slovensko i pre svet. Pre Zuzanu Čaputovú, ktorá v predvolebnej kampani priznala, že zahraničná politika je jej najslabšou stránkou a že v nej bude odkázaná na poradcov, je to únik zo sveta, v ktorom sa bez marketingu strácala. Jej srdce, ktoré bije za Washington, by tak bolo konečne naplnené, lebo vo svojej funkcii by mohla otvorene robiť to, čo musela doteraz iba kamuflovať: slúžiť Veľkému bratovi.

Pre Slovensko by to bola skvelá správa, pretože by sme si konečne vydýchli od prezidentky, ktorá podľa vlastných slov nerozumie krajine, v ktorej žije. A bol by to aj prínos pre svet, pretože jej dezorientácia v svetovej politike by urýchlila rozpad najmilitaristickejšej organizácie všetkých čias, Severoatlantickej aliancie. Gratulujeme a držíme palce.

TO myslíte VÁŽNE pani ČAPUTOVÁ?!! Ukážme jej, že to tak NIE JE!
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová si v sobotu vo Frankfurte nad Mohanom prevzala Cenu slobody Nadácie Friedricha Naumanna (FNF). Vo svojom prejave zdôraznila význam slobody a liberálnej demokracie. Čo napísala následne vo svojom statuse mnohých... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik