TO myslíte VÁŽNE pani ČAPUTOVÁ?!! Ukážme jej, že to tak NIE JE!
05 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová si v sobotu vo Frankfurte nad Mohanom prevzala Cenu slobody Nadácie Friedricha Naumanna (FNF). Vo svojom prejave zdôraznila význam slobody a liberálnej demokracie. Čo napísala následne vo svojom statuse mnohých zodvihne zo stoličky. TOTO ste nemysleli vážne, však?!

Aj keď veľmi ťažko ale akosi sme si už zvykli na prázdne reči o slobode a akejsi liberálnej demokracii. Čaputová dokonca uviedla, že  liberálna demokracia sa podľa nej ukázala ako najlepšia záruka slobody pre každého jednotlivca a každú spoločnosť. Dokonca vraj mnohí zabúdame, že sloboda neznamená len slobodu vybrať si, ale aj slobodu niečoho sa zrieknuť.

Bolo tu so mnou celé Slovensko

"Veľmi si vážim, že som si dnes mohla prevziať Cenu slobody od Nadácie Friedricha Naumanna. Bolo tu so mnou celé Slovensko. Vo všetkých príhovoroch, ktoré zdôvodňovali toto ocenenie, bolo Slovensko opakovane spomínané.

V tomto duchu vnímam aj toto ocenenie - je to cena nielen pre mňa, ale pre všetkých občanov našej krajiny, ktorým záleží na hodnotách demokracie, vrátane slobody, tolerancie a rešpektu k ľudským právam.

V minulosti dostali Cenu slobody napríklad bývalý nemecký spolkový prezident Joachim Gauck alebo bývalý prezident Švajčiarska Kaspar Villiger. Tento rok ju prvýkrát dostala aktívna politička a líderka z regiónu strednej Európy. A spolu so mnou celé Slovensko." Uviedla Čaputová na sociálnej sieti.

Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová

Posledný klinec do rakvy? Kaliňák usvedčil Čaputovú z megapodvodu na vlastnom národe (VIDEO)
Po bojoch a podpisoch tisícov ľudí sa referendum nakoniec konať bude. Prezidentka sa po dlhom uvažovaní a po nekonečnej porade rozhodla pre rázny krok. Referendum o možnosti skrátiť volebné obdobie sa uskutoční v sobotu 21. januára 2023. Termín... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Ivan Mihale