Po dnešku sa už poslancovi Halákovi (OĽaNO) rehlia aj mimozemšťania v priľahlých galaxiách. Kto je Halák?
02 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Šlo pri kybernetickom incidente pri hlasovaní v NR SR o priestupok, alebo trestný čin? Aký bude ďalší postup v tejto veci? Podľa Borisa Kollára (Sme rodina) to musí rozlúsknuť polícia. Blaha (Smer-SD) si na Halákovej "drevenosti" zgustol.

Incident v NR SR prebehol 27. 10. a "zaručil" poslancom takmer dvojtýždňové voľno. "Polícia musí zistiť, či to bol úmysel, nedbanlivosť, alebo sa len niekto nudil," povedal v stredu Kollár na tlačovej besede. Incident spôsobil jeden z poslancov, ktorého identitu Kollár zverejniť nechcel. Poodhalil však, že k problému došlo v miestnosti kultúrneho výboru.

Krátko na to však na verejnosť vyplávala informácia, že "hriešnikom" bol poslanec OĽaNO Róbert Halák.

Žiadni hackeri! Budete sa smiať, kto "odrovnal" parlament
Hlasovanie parlamentu sa minulý týždeň odložilo pre technické problémy. Okamžite nastúpili teórie o hackerskom útoku, či o zastaralej technike. Pravda je ďaleko prozaickejšia. Senzácia sa nekoná Podľa informácii portálu cas.sk rozruch a problémy... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Chcú rokovať, aby mohli blokovať

"Sú veľmi aktívni, strašne radi by chceli rokovať. Asi preto chceli čím skôr spustiť Národnú radu, aby ju mohli znova zablokovať, tak ako sa to stalo už dvakrát. Pani Zemanová nás náhli do toho, aby znova mohla ďalšie hlasovanie vyblokovať, a aby znovu bol parlament odstavený," kritizoval Kollár kolegov zo SaS. 

Pčolinský o farizejstve

"Ten celý bordel a chaos má na svedomí najmä strana SaS, tým svojím farizejským prístupom, že na jednej strane sa niečoho dožadujú a na druhej strane sú oni tí, čo to presne spôsobujú. Je veľmi dôležité, aby sa systém otestoval, pretože sa bude hlasovať o najdôležitejších zákonoch v tomto roku vrátane štátneho rozpočtu," upozorňuje Peter Pčolinský (Sme rodina). Vo štvrtok má prebehnúť simulované hlasovanie národnej rady. To má za úlohu vyskúšať systém.

Potrebuje počítadlo

"Je veľmi detinské zo strany odborníkov, ako sa prezentuje SaS, aby používali konšpiračné teórie, že my sme to naschvál prekáblikovali, lebo sme nemali dosť poslancov," je presvedčený Boris Kollár. Tvrdí, že keby poslankyňa  Zemanová (SaS) zobrala počítadlo a napočítala koľko bolo poslancov v ten deň, zistila by, že koalícia ich mala dostatok na odhlasovanie zákonov. Kollára preto mrzí, že sa SaS uchyľuje k takýmto veciam.

Marian Kotleba objasňuje skutočné pozadie KONFLIKTU v obci Žehra
V pondelok 31. októbra 2022 večer vypukol na sídlisku v obci Žehra (okr. Spišská Nová Ves) fyzický konflikt medzi miestnymi obyvateľmi pre nespokojnosť s výsledkom komunálnych volieb, v ktorých zvíťazil starosta Jozef Mižigár (DOBRÁ VOĽBA a... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Vyjadrenie poslanca Haláka

"Bol som v miestnosti, kde sme rokovali. Otvoril som skrinku s nejakými vecami, podvedome som videl odpojený kábel. Ja som nevidel, že je zastrčený. Vravím si - odpojený kábel, tak asi to treba zapojiť. A zapojil som ho, aby to mohlo fungovať. Vôbec som si neuvedomil, že som tam mohol vytvoriť niečo také. Ani vo sne mi nenapadlo, že sa stane niečo také," obhajuje sa poslanec Halák.

Blaha si na jeho "drevenosti" zgustol

Asi nikto na Slovensku dodnes netušil, že existuje tvor menom Robert Halák.

1. A bum - po dnešku sa už na tomto poslancovi OĽaNO rehlia aj mimozemšťania v priľahlých galaxiách.

2. Ja len, že prípad Haláka kompletne vystihuje celé OĽaNO.

3. Ich jedinou úlohou je stláčať gombíky. A ešte aj to domrvia. A vyskratujú celý parlament.

4. Lebo logika - keď zočíš hompáľať sa niekde nejaký káblik, tak prvé čo spravíš, je to, že ho strčíš do najbližšej dierky.

5. Tak by to urobilo 9 z 10 batoliat. A tiež poslanec Halák.

6. Naď už určite organizoval štyri tímy na boj s hybridnými hrozbami, aby odhalili strašný Putinov hackerský útok na parlament.

7. Možno už oslovili aj CIA a z ambasády poslali pätnásť agentov, nech sa na to mrknú. Na Slovensku sa schyľovalo k špionážnej dráme.

8. A nakoniec je z toho zase len dedinská fraška v hlavnej úlohe s poslancami OĽaNO - Slunce, seno a kábel.

9. Ešte stále ostáva možnosť, že to celé pripravila vládna koalícia, lebo pred hlasovaním nemala dosť hlasov.

10. A Halák je len obetný baránok, ktorému povedali, nech to vezme na seba - matovičovský Brave Heart, ktorý sa obetuje za koalíciu. Hej, hej, nedá sa to vylúčiť.

11. Ale ruku na srdce - fakt sa ťažko verí tomu, že by tuná mozgoví titáni z OĽaNO dokázali vymyslieť takúto premyslenú konšpiráciu.

12. Veď ich mentálny potenciál sa kompletne vyčerpáva tým, že položia prstík na gombíček - nič viac od nich nečakajte. Inak im len bzučí v hlave a pomaly hibernujú.

13. Na to, aby ste zorganizovali takéto "hackerské" sprisahanie, potrebujete bytosti, ktorých IQ aspoň o dva stupne prevyšuje morského koníka. A takí v OĽaNO neexistujú.

14. O to naliehavejšie si treba položiť kľúčovú otázku - komu preboha napadlo umiestniť takýto dôležitý kábel do sektoru ľudoopov z OĽaNO? To bola osudová chyba - celý parlament bol v ohrození.

15. Ale zasa - mohlo to mať ďaleko tragickejšie následky - ktovie, kam by si ten kábel strkal Pročko, keby sa hompáľal pri ňom.

Milí priatelia,

ja už neviem, či sa smiať alebo plakať. Halák je stelesnením toho, čo nám vládne na Slovensku - zničia aj to, čo sa zničiť nedá. To nevymyslíš, to je OĽaNO

Ale vážne - prípad treba vyšetriť, pretože ak sa potvrdí, že došlo k úmyselnej sabotáži Matoviča a spol., na čele štátu stoja zločinci, ktorí patria do basy - a to na riadne dlho.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik