Nútite nás akceptovať niečo, čo nie je normálne! Hovorí Gyimesi natvrdo (VIDEO)
02 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Problematiku obmedzovania práv LGBTI+ komunity u nás neriešia iba bežní ľudia na ulici, ale aj politici naprieč širokým spektrom, parlament nevynímajúc. Jedným z nich je poslanec za OĽaNO György Gyimesi, ktorého prejav pred poslancami koluje v zostrihu videa po internete.

Zvykne sa hovoriť, že „keď sa rúbe les lietajú triesky“, no to, čo sa deje teraz na Slovensku nie je o trieskach, ale o poriadnych kusoch lietajúceho dreva. Niektorí ľudia, vrátane politikov, pri slovnom spojení „zrovnoprávnenie“ LGBTI+ menšiny hodili túto do jedného vreca s ostatnými menšinami žijúcich u nás. A práve toto, porovnávanie národnostných menšín so sexuálnymi, výrazne prekáža Györgyovi Gyimesimu, pretože podľa neho, a nielen podľa neho, sú to dve nespojiteľné veci. A to aj preto, že LGBTI komunita sa v mnohých prípadoch správa nielen ľudsky nenormálne, ale aj v rozpore s ústavou.

Nútite nás akceptovať to, že máme poprieť genetiku

„Dávať na roveň práva národnostných a sexuálnych menšín je absolútny nezmysel,“ konštatuje Gyimesi. „Hovoríte, že sme spiatočníci a to, čo tvrdíte vy je vraj slušná spoločnosť, ktorá ide dopredu, a nútite nás akceptovať niečo, čo mnohí považujú za nenormálne,“ prízvukuje poslanec za OĽaNO, ktorý považuje za nenormálne to, keď sa niekto narodí ako chlap, potom sa preoperuje za ženu a chce, aby ho volali ženou. „Nútite nás akceptovať to, že máme poprieť genetiku, nútite nás myslieť si, a považovať za úplne normálne ak sa nahí tlstí seladóni premávajú na bicykloch nahí pri pridoch pred deťmi, nútite nás akceptovať, že je normálne ak sa muži v tangáčoch, v podväzkoch a na vysokých podpätkoch premávajú medzi deťmi. A toto máme naším deťom hovoriť, že toto je normálne!? Že toto je normálnosť, ktorú ty musíš akceptovať,“ pokračuje vo vystúpení Gyimesi.

Géci nekompromisne: Slovákov dnes netrápi či je niekto dúhový, ale ako prežijú zimu a či budú vedieť žiť!
Na Slovensku sa strhlo doslova šialenstvo na ochranu LGBTI komunity. Tisíce ľudí v uliciach prevýšili množstvo, aké bolo pri proteste za vysoké ceny energií a zvyšujúcu sa chudobu ľudí. Pozastavil sa nad tým v statuse aj podpredseda Život Národná... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Tibor Malý

„Prepáčte, ale nie, toto nechceme akceptovať, pretože toto považujeme za nenormálne! To, čo hovoríme my, a je to napísané priamo v ústave, ale ideológia LGBTI ide priamo proti tomu, lebo ona dáva na jednu úroveň manželstvo osôb rovnakého pohlavia na úroveň manželstva, kde je otcom muž, matkou žena a deti sú deti. Veď toto nie je nikde v prírode, žiadne iné cicavce to nerobia. Robíme to len my a vy to nazývate novými právami, slušnou spoločnosťou a všetko to, čo tvrdí opak je vraj dekadencia (úpadok – pozn. red.),“ vysvetľuje ďalej Gyimesi, ktorý vraj nevie, či táto spoločnosť, ktorá je tu už tisícky rokov, bola postavená na právach LGBTI, alebo na právach normálnych ľudí, ktorí hovoria o tom, že muž je mužom, žena je ženou a deti sú deťmi. „Veď keby to tak nebolo, tak táto spoločnosť na zemeguli neexistuje,“ hovorí jasne poslanec za OĽaNO.

Vyrieknutými slovami však Gyimesi nehovorí, že komunite LGBTI neuľahčíme život, treba ale predložiť normálny návrh, ktorý týmto ľuďom umožní lepšie žiť, ako napríklad nahliadanie do zdravotnej dokumentácie či aby mohli po sebe dediť. „Áno, s týmto nemáme najmenší problém, ale problémom je, keď na školách budeme budovať WC pre tých, ktorí nevedia čo sú. Áno, tak toto odmietame,“ podotkol na záver svojho vystúpenia György Gyimesi.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik