Bude sa aj teraz NAĎ smiať? UFO síce nie je na SLIAČI, ale dorazilo do BRATISLAVY! (FOTO)
01 | 11 | 2022 I Alica Kočišová

ČO ZNAMENÁ VÝSLEDOK REFERENDA NA SLIAČI? Toto sa opýtal veľkými písmenami na sociálnej sieti minister obrany Jaroslav Naď. A priamo aj odpovedal.

"Pre Slovensko, pre vládu SR, pre rezort obrany, pre mesto Sliač - NIČ!"

Čo bude ďalej?

"No NIČ. Keďže si pár nezodpovedných jedincov vymyslelo referendum o niečom čo nemá byť, sám si so záujmom počkám na ďalšie kroky mesta. :)))

A na úplný záver - áno, spojeneckí vojaci na Sliači (Nemci a Holanďania, AMERIČANOV JE NA SLIAČI PRESNE NULA) budú aj naďalej mesto podporovať, a to aj finančnými zbierkami a aj ďalšími projektmi presne tak, ako doteraz.

Ale, úprimne, fakt by som sa schuti zasmial, keby niekto vyzbieral potrebné podpisy a zorganizovalo by sa referendum proti základni UFO na Sliači. Pretože tá je presne tak pravdepodobná, ako tá americká," skonštatoval Naď a pridal aj parádnu fotečku. Len aby sa raz nečudoval! Možno mal prorocké reči.

Nad Bratislavou poletuje UFO

V hmlistom, jesennom ovzduší sa lietajúci objekt podarilo zachytiť fotografovi Pavlovi Kulkovskému. Alebo je to celkom inak?

Autorom mysterióznej fotky obrovského lietajúceho taniera nad Bratislavou, ktorá koluje po internete je fotograf Pavol Kulkovský, ktorý záber šikovne upravil. Na fotke nie je zachytená návšteva z vesmíru, ale železná socha UFO, ktorá sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice a ktorá pochádza zo 70-tych rokov 20. storočia. Jej autorom je akademický sochár Juraj Hovorka a Kulkovský chcel na tento architektonický skvost upozorniť. Zvolil si zaujímavý spôsob, ktorým skutočne zaujal.

Pokrytectvo krajín EÚ: V tichosti zvýšili dovoz z Ruska!
Odhalilo sa to, čím sa poniektoré krajiny podporujúce sankcie nechceli pochváliť - dovoz z Ruska sa po vypuknutí konfliktu a zavedení sankcií u nich zvýšil! Medzi pokryteckými krajinami, ktoré sú na strane sankcií a pritom svoj priemerný mesačný... Čítať ďalej
01 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

“Hmlisté, melancholické jesenné dni boli vždy pre mňa, vďaka svojej atmosfére, lákadlom a tak som jedno ráno zhotovil túto fotografiu, nakoľko ako umelecký fotograf rád balansujem medzi realitou a ilúziou. Rozhodol som sa odstrániť z “ufa” pilier, na ktorom táto minimalistická stavba stojí. Tento krok mi umocnil pocit tajomna a dotvoril tak mysterióznu atmosféru, ktorú som chcel docieliť,” prezradil autor fotogradie, ako záber upravil. Informáciu priniesol portál Z regiónu.

Zdroj: FB Pavol Kulkovský

Internetová komunika ocenila nielen jedinečnosť snímky ale aj jej kvalitu a mysterióznu atmosféru. Na margo fotky vznikli aj vtipné reakcie. “No keď zbadajú ceny PHM, SPP, ZSE a infláciu, hneď zdvihnú kotvy a budú pakovať naspäť, odkiaľ prišli,” poznamenal s humorom jeden z obyvateľov Bratislavy. 

Presunie sa referendum zo Sliača do Bratislavy?

Prišiel na psa mráz! Aj Naď ide šetriť
Ministerstvo obrany (MO) SR zavádza sériu opatrení na znižovanie spotreby energií vo svojich budovách. Napĺňa tak prijaté uznesenie vlády. Jednotlivé opatrenia plánuje uplatňovať s prihliadnutím na špecifiká jednotlivých zložiek, ktoré zahŕňajú... Čítať ďalej
01 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik