Nicholsonová v Bruseli pošpinila Slovensko! Odkazy z domova si veru do vitríny nedá (VIDEO)
29 | 10 | 2022 I Eka Balašková

Slovenská europoslankyňa v EP vysvetlila, prečo Slovensko neratifikovalo Istanbulský dohovor. Je to podľa nej legálne týranie žien. Ľudia doma nechápu - ako môže takto kydať na vlastné korene?

Lucia Ď. Nicholsonová to rozbalila naplno

"Viete, prečo sme neratifikovali Istanbulský dohovor?" Pýta sa Ďuriš Nicholsonová a slovenské veľkonočné tradície "s hrôzou v očiach" popisuje, ako ťažké násilie na ženách.

"Viete, ako to na Slovensku vyzerá? Muži bijú ženy a polievajú ich vodou, aby boli zdravé a krásne. Toto je naša tradícia. Báli sme sa, že by sme o túto oslavu legálneho násilia na ženách prišli, rozhorčuje sa Nicholsonová v kratučkom videu.

Tarabova stručná reakcia

"Intelektuálne okienko. Nicholsonová sa vysmieva Slovákom, že na rozdiel od nej nechápu, že na svete nie sú dva rody, ake je ich 72. Kto jej dal tú maturitu?" Nechápe Tomáš Taraba, predseda strany Život-národná strana.

Nicholsonová vyzýva ľudí: Nebojte sa ísť do politiky! Väčšia STOKA už to byť nemôže
"Je Slovensko tehotné na novú politickú stranu?" Touto otázkou začala svoj najnovší status na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Slovákov čakajú v sobotu komunálne a krajské voľby a politička si myslí, že "o našom živote by už... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Marček bol "zdieľnejší"

"Je toto možné, Slovenský národ? Táto obluda, táto antislovenka, bývalá manželka agenta MI-6 reprezentuje Slovenskú republiku v Európskom parlamente. Hanbím sa za takýchto reprezentantov, vypočujte si ju, ak máte pár minút!" Vyzýva rozhorčený bývalý poslanec a podnikateľ Peter Marček.

Čo si myslia diskutéri

"Odpracte to monštrum... Kto toto individuum poslal zastávať záujmy Slovenska do sveta. Koľko ľudí jej dalo dôveru, aby osier.la Slovensko Mne to pripadá ako keby sme žili v Papua Novej Guinei, ktoré vedie stádo nedoštudovaných politických analfabetov, plagiatorov," píše veľmi ostro Štefan Kordoš.

"Proste špina," konštatuje lakonicky Miroslav Zemanovič.

"K tejto osobe sa nemá zmysel ani vyjadrovať, to je pod úroveň slušného človeka. Ale čo sa stalo s národom, keď toto poslali do EU parlamentu, to jediné nechápem," poznamenáva Zuzana Gočová.

Dnes si pripomíname Deň narodenia Ľudovíta Štúra. Aký odkaz zanechal?
Deň narodenia Ľudovíta Štúra si pripomíname v Roku odkazu štúrovcov. Od roku 1996 si na Slovensku každoročne pripomíname pamätný deň - Deň narodenia Ľudovíta Štúra, ktorý pripadá na dnešok - 29. október. Tento rok význam pamätného dňa zvýrazňuje... Čítať ďalej
29 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik