Matúš Vallo suverénne vyhral v Bratislave, ukázal exit poll
29 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Denník N spolu s Univerzitou Komenského v Bratislave vypracoval exit poll v bratislavských primátorských voľbách. Podľa prieskumu vyhral v hlavnom meste súčasný primátor Matúš Vallo. Nad druhým kandidátom Rudolfom Kusým získal výrazný náskok. V exit polle ho volilo 65 percent voličov Bratislavy, informuje TV Markíza.

Kusý podľa odhadov získal 27 percent. Nasleduje Miroslav Heredoš s 2,2 percentami. Vallo avizoval, že o 21.15 h. vystúpi na tlačovej konferencii.

Markíza avizuje, že ju prinesie naživo.

Exit poll je prieskum, ktorý je uskutočnený po voľbách. Študenti oslovovali ľudí, ktorí vychádzali z volebných miestností. Počet respondentov v ankete bol 1363.

Pre zmenu času sa v noci preruší aj sčítanie hlasov: Polícia upozorňuje na HOAXY
V dôsledku zmeny času z letného na zimný príde v nedeľu (30. 10.) na 70 minút k pozastaveniu prijímania zápisníc z volebných okrskov do Integrovaného volebného informačného systému (IVIS). Má to zabrániť pochybnostiam o regulárnosti spracovania... Čítať ďalej
29 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik