Matúš Šutaj Eštok našiel východisko pre partiu amatérov vo vláde
28 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Opozícia v tom má jasno už nejaký čas. Aktuálne im Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) radí, čo by bolo riešením na nepretržitú koaličnú krízu.

Čo si o nich myslí

"Najprv táto partia amatérov ukázala, ako sa dá z ústavnej väčšiny dopracovať k formálnej menšine. Prepracovala sa tam preto, lebo sa dva a pol roka namiesto práce pre ľudí vadili ako besné psy, nadávali si do idiotov, obviňovali sa zo smrti ľudí a premrhaných miliárd," upozorňuje Šutaj Eštok vo videu.

Prečo by mala vláda odísť?

"Ani za viac ako rok sa nepostarali o najohrozenejšie skupiny ľudí zdražovaním, ako sú dôchodcovia či rodiny s deťmi. Keď precitli, že takto ich ľudia vyženú z úradu vlády čapicami, lebo už ďalej naozaj nevládzu, zrazu by po roku radi niečo urobili, len medzitým ich ostalo už len 72 poslušných. Keď to nevedia robiť - stačilo - je čas aby odišli kade ľahšie," duplikuje poslanec NR SR.

Ministerstvo vnútra reaguje na obvinenia Matúša Šutaja Eštoka (HLAS - SD)
Ministerstvo vnútra reaguje na obvinenia Matúša Šutaja Eštoka, ktorý tvrdí, že ministerstvo vnútra porušilo zákon pri 1,7 miliónovej zákazke s firmou Globalgatro Plus. Rezort vnútra vysvetľuje a s uvedenou firmou podpisuje ďalšiu... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik