Schôdzu NR SR prerušili. Kollár za tým vidí útok
27 | 10 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Schôdzu Národnej rady (NR) SR prerušili pre technické problémy do 14.00 h. Nasledovať má Hodina otázok a po nej hlasovanie o desiatkach prerokovaných bodov programu.

"Rozsah tohto technického problému je pomerne veľký," uviedol podpredseda snemovne Peter Pčolinský (Sme rodina). Verí, že sa ho podarí do popoludnia vyriešiť.

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) už predtým schôdzu prerušil a hlasovanie o pár minút posunul. Odôvodnil to hekerským útokom.
"Kancelária Národnej rady SR v tejto chvíli eviduje technický problém so sieťovou komunikáciou, aktuálne identifikujeme príčinu problému," uviedla pre TASR hovorkyňa šéfa parlamentu Michaela Jurcová.

Rozzúrení Slováci: Čestná stráž a kvety na pohrebe gayov, päť obetí nehody ale prezidentku nezaujímalo!
Slováci sa zrejme ešte nespamätali z dvoch veľkých šokov, pri ktorých zomreli siedmi nevinní mladí ľudia, a už tu majú ďalší. Tentokrát im ho pripravila samotná prezidentka, ktorá poslala svoju čestnú stráž aj s vencom na pohreby zastrelených... Čítať ďalej
27 | 10 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik