Hlas ľudu: Ešte aj zlodej Kiska kope do Fica
26 | 10 | 2022 I Mária Škultétyová

Zlodej pozemkov a daňový podvodník kričí a kope, aj keď sa jeho kariéra už v pekelnom ohni smaží.

Kope, lebo popularita a percentá  Ficovi rastú a  chystá sa vyhrať voľby.  Kiska sa môže aj posrať, môže sa rozliať na kolomaž, ľudia vidia. A možno aj jeho nenávisť dvíha Fica hore, zatiaľ čo Žaludi s Remišovou padajú k nule.

Fico je stará Kiskova bolesť, je  to jeho nočná mora. Preto kope, až sa mu z „kečky“ parí.  A to bol, prosím pekne, náš „nadstranícky“ pán prezident. On nie je len líznutý nenávisťou k Ficovi a Smeru, on je tou nenávisťou posadnutý ako diablom.   

Tak, ako vinili Fica z vraždy Jána a Martiny, tak by mu najradšej prišil aj vraždu homosexuálov na Zámockej. Lebo vraj Ficove xenofóbne prejavy môžu za šírenie nenávisti voči gayom.  Otec Žaluďov  si rád vymýšľa a klame. Už asi zabudol, že to bolo „Slušné“ Slovensko, čo šírilo nenávisť  a stavalo Ficovi šibenice.  Zabudol, že to jeho „slušní“ chceli Fica vešať.

Fico nahlas a bez servítky kritizuje vládu a prezidentku. Je to opozičný politik a opozičnú politiku robí dobre. Má právo na svoj názor, ale k nenávisti nikoho nevyzýva. Tak ho rešpektujte a prestaňte štvať národ voči nemu!

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik