OTEC Mordel: Vážená paní Kolíková, upozorňujem vás na veľmi vážny skutok!
23 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Časti biblie sa podľa exministerky Márii Kolíkovejj vykladajú klamlivo, že by mal byť hriech, alebo v hriechu by mali žiť tí ľudia, ktorí žijú v láske ako muž s mužom alebo žena so ženou.Kolíková uviedla, že síce to nevie priamo od Ježiša, ale vie, co by si podľa nej určite neprial! Na slová Márii Kolíkovej reaguje Otec Štefan Mordel a v otvorenom liste ju upozorňuje na veľmi vážny skutok!

Otvorený list, ktorý zverejnil portál nezavislamedia.cz, s odvolaním sa na Hlavné správy prinášame v plnom znení.

Vážená pani Kolíková!

S veľkým údivom som si vypočul Vaše slová, ktoré ste vyriekli a ktoré boli zverejnené na internetových stránkach 20. októbra t.r. Vo svojej výpovedi ste tvrdili, že interpretácia o hriešnosti homosexuálnych aktov je nesprávna, pričom sa odvolávate na akýsi výklad Biblie. Vyslovili ste svoje presvedčenie, že títo ľudia v homosexuálnom vzťahu nežijú v hriechu, ale v láske ako muž-muž, žena-žena a preto je toto všetko v úplnom poriadku. Podľa Vás je teda tvrdenie, že homosexuálne vzťahy sú hriešne, klamlivé a odvolávate sa na akýsi iný výklad, ktorý je vraj v súlade s Bibliou. Dokonca ste vyjadrili presvedčenie, že Ježiš by sa dnes sám pripojil do dúhového sprievodu na podporu homosexuálnej menšiny.

Vážená pani Kolíková, chcem Vás upozorniť na veľmi vážny skutok osočovania a znevažovania náboženského presvedčenia, ktorého ste sa svojou výpoveďou dopustili

Nebudem sa s Vami púšťať do polemiky ohľadom biblických výpovedí vo vzťahu ku homosexuálnym vzťahom, ktoré Biblia jednoznačne odsudzuje ako hriešne. To isté tvrdí aj Katechizmus katolíckej cirkvi a mnohé iné dokumenty. Vaše tvrdenie, že dnes by sa Ježiš zapojil do dúhového sprievodu, aby podporil tieto skupiny je nielen zavádzajúce, ale aj hlboko urážlivé. Viete si predstaviť, žeby ste toto tvrdili napr. o Mohamedovi? V tomto prípade, asi by Vám to neprešlo iba mlčaním, pretože moslimovia by to zrejme klasifikovali ako rúhanie.

Vy ste sa však dopustili ťažkej urážky Krista, ktorého ste zdegradovali na úroveň bezzásadového hriešnika

Ježiš však povedal; „kto z vás ma môže obviniť z hriechu?“ A keď ho farizeji obviňovali z hriechov, povedal im, že všetky hriechy sa ľuďom odpustia, ale nie hriechy proti Duchu Svätému. Podstata tohto hriechu spočíva v odporovaní evidentnej pravde.

Čo Vás vedie, pani Kolíková k tomu, že prekrúcate Sväté písmo a pritom sa nezdráhate priamo potupovať a znevažovať Krista a jeho evanjelium?

Sv. Pavol apoštol v liste Korinťanom hovorí doslovne; „Neviete, že nespravodliví nebudú dedičmi Božieho kráľovstva? Nemýľte sa: ani smilníci ani modloslužobníci ani cudzoložníci ani chlipníci ani súložníci mužov, ani zlodeji ani chamtivci ani opilci ani utŕhači ani lupiči nebudú dedičmi Božieho kráľovstva.“ (1.Kor. 6, 9-10)

Pýtam sa Vás, pani Kolíková, kde beriete tú bezočivosť prekrúcať Sväté písmo?

Akým právom tvrdíte, že Váš výklad je správny a autentický výklad Učiteľského úradu Cirkvi je klamlivý?

Odkiaľ čerpáte tieto bludy, ktoré tak bohorovne šírite na internetových stránkach?

Vy sa naozaj domnievate, že sa môžete takto verejne rúhať samému Bohu?

Kolíková to síce nevie priamo od JEŽIŠA, ale TOTO by si určite neprial! (VIDEO)
Tisíce rokov kresťania a židia žili v nevedomosti, kým sa narodila Kolíková! Tá všetkým cirkevným hodnostárom a miliardám veriacim vysvetlila kde je pravda. Vo svojom statuse na sociálnej sieti takto reagoval opozičný poslanec Tomáš Taraba na... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Neviem, či ste veriaca a do akého náboženského spoločenstva patríte

Odvolávate sa však na Bibliu, ktorú zrejme nepoznáte a jej výpovede hrubo znevažujete. Pripomínam Vám, že sa raz budeme za všetko zodpovedať pred Bohom.

Ak máte aspoň štipku viery, tak potom Vás upozorňujem na to, že Bibliu musíme mať v úcte ako zjavené Božie Slovo a ho rešpektovať.

Ak ste ateistka a nemáte viery, potom Vás verejne vyzývam, aby ste nezneužívali slová Biblie, ktoré majú veriaci kresťania vo veľkej úcte.

Toto povedomie povinnej úcty voči náboženskému presvedčeniu veľkej časti obyvateľstva, by ste mali mať nielen vo svojej hlave, ale aj vo svojom srdci, keďže ste stáli na najvyššom poste úradu, ktorý má byť garantom pravdy a spravodlivosti v našom štáte.

Na záver mi dovoľte ešte jednu poznámku, ktorú vyjadrím veľmi lapidárne; je to naše slovenské príslovie: „Kto chce psa biť, palicu si nájde.“

Keď v bývalom režime komunisti chceli vykynožiť náboženstvo, označili kresťanstvo za buržoáznu ideológiu, ktorá vraj ohlupuje masy a preto bojovali všetkými možnými prostriedkami, aby vykorenili v ľude vieru. Dnes doba už pokročila a vedie sa neomarxistická kultúrna revolúcia, preto treba vymyslieť novú palicu, aby sa táto kultúrna revolúcia, oveľa sofistikovanejšia od tej predošlej, mohla presadiť.

Dá sa to urobiť len tak, že stará kultúra, postavená na základoch židovsko-kresťanskej a grécko-rímskej kultúry musí byť zničená a nahradená novou kultúrou, ktorá už s tou pôvodnou nebude mať nič spoločné. Práve preto sa tak presadzuje ideológia homosexualizmu pod kepienkom empatie ku tzv. marginálnym skupinám.

Keďže ste sa Vy, pani Kolíková postavili tak jednoznačne za túto neznášanlivú ideológiu genderizmu a neváhate pritom zneužívať aj Sväté písmo na toto klamstvo, nezaostávate v ničom za tými, ktorí v minulosti prenasledovali veriacich a bili ich palicou, ktorú si našli ako bojovú zbraň.

To isté sa deje aj teraz.

Eduard Chmelár: Andrej Kiska je klamár
"Bývalý prezident Andrej Kiska zneužil osobnú výpoveď o svojom duševnom zdraví na to, aby pošpinil a krivo obvinil svojich politických oponentov," tvrdí politológ Eduard Chmelár. Názorový článok "Andrej Kiska je klamár," Eduarda Chmelára... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Aký rozdiel je medzi tou predošlou palicou a tou súčasnou? Praktický nijaký

Obe majú jediný cieľ. Biť ľudí, ktorí majú iný názor, ako tí, čo chcú budovať „nový svet“ a Nový svetový poriadok. Som len zvedavý, ako to bude ďalej s náboženskou slobodou. To znamená, že ten, kto nebude súhlasiť so sobášom gejov, alebo lesieb, pretože mu to svedomie nedovoľuje, pôjde do basy?

Zatiaľ, áno zatiaľ, môžeme aspoň protestovať, preto vyjadrujem svoj ostrý protest proti hrubému znevažovaniu náboženského presvedčenia, ktorého ste sa vo svojej výpovedi dopustili.

S úctou ThDr. Štefan Mordel

Igor Matovič odmietol zníženie dane pre gastro, pomoc firmám sa oneskorí! Skonštatoval aj to, kto je na vine
Začiatok pomoci firmám s vysokými cenami energií sa pre blokovanie parlamentu opozičnou stranou SaS oneskorí z pôvodne plánovaného novembra až na december. V nedeľňajšej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to povedal minister financií Igor Matovič... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik