Kolíková to síce nevie priamo od JEŽIŠA, ale TOTO by si určite neprial! (VIDEO)
20 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Tisíce rokov kresťania a židia žili v nevedomosti, kým sa narodila Kolíková! Tá všetkým cirkevným hodnostárom a miliardám veriacim vysvetlila kde je pravda. Vo svojom statuse na sociálnej sieti takto reagoval opozičný poslanec Tomáš Taraba na výroky exministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. Tá skonštatovala, že biblia sa vykladá klamlivo. 

Kolíková vie najlepšie, čo je hriech

"Časti biblie sa vykladajú klamlivo, že by mal byť hriech, alebo v hriechu by mali žiť tí ľudia, ktorí žijú v láske ako muž s mužom alebo žena so ženou... Sú tu predstavitelia cirkvi, ktorí veľmi jasne vysvetľujú, že aj keď sa oprieme o bibliu, tak je klamlivé to vykladať takto," vysvetľuje Kolíková vo videu.

"A určite by si to neprial Ježiš, ja som o tom skalopevne presvedčená," prekvapuje exministerka svojou istotou.

Pripúšťa, že sa s ním síce nestrela, "nevie to od neho priamo", ale je presvedčená, že "keby tu teraz bol s nami, tak by s nami išiel na pochod". Exministerka tak reagovala na pochod za odsúdenie nenávisti voči LGBTI komunite, ktorý sa konal v Bratislave po dvojnásobnej vražde na Zámockej ulici pred barom Tepláreň.

Taraba to nenechal len tak

"Tisíce rokov kresťania a židia žili v nevedomosti, kým sa narodila Kolíková. Tá všetkým cirkevným hodnostárom a miliardám veriacim vysvetlila kde je pravda," rypol si do Kolíkovej Taraba.

Podľa opozičného poslanca je to "stelesnenie politického extrémizmu a totálnej hlúposti". "Veľmi zlá kombinácia. Kým jej mreli nevinní ľudia vo väzniciach asi absolvovala na centrále SaS rýchlokurz teológie," uzavrel Taraba.

Murín o teroristickom útoku: Jediná ZUZANA, čo nám ostala na obranu, je tá v prezidentskom paláci!
Kvôli streľbe na Zámockej ulici v Bratislave zasadala Rada obrany štátu, aby s hrôzou konštatovala, že potom, čo sme všetky Zuzany poslali na Ukrajinu, jediná, čo nám ostala, je tá v prezidentskom paláci! Upozornil na to vo svojom mierne ironickom... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Kolíková o hriechu, Taraba o genetike....Proste špecialisti

Pod poslancovým statusom sa rozprúdila aj diskusia a na otázky reagoval aj sám predseda strany Život NS. Na otázku Gabriely, ktorá znela:

"Mna by len zaujimalo, ked ste tak zasadne za tradicne rodiny a proti homosexualnym zvazkom, co by ste spravil, keby vam vase dieta, ci deti, jedneho dna oznamili, ze su homosexuali. To by ste ich ukamenoval?",

Taraba odpovedal: "Nestane sa to pretoze to nie je vrodene, ale nadobudnute spravanie. Mam 5 deti a uz v skolke sa mojim chlapcom pacia dievcata a mojim dievcatam chlapci. Vsetko je v poriadku u nas. Vyrastaju v milujucej rodine." 

Streľba v Teplárni rozhýbala aj jazykovedcov. Štúr sa musí v hrobe obracať!
Jazykovedci zmenili definíciu lásky - pohlavie už je bezpredmetné! Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra SAV tak reaguje na teroristický čin namierený proti LGBTI+ ľuďom, ktorý sa stal minulý týždeň na Zámockej ulici. Jazykovedný ústav Ľudovíta... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik