Dlhé a trápne ticho Joe Bidena, "zablokovala" ho otázka novinára (video)
23 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Americký prezident Joe Biden sa zdal stratený, keď sa ho v novom rozhovore pýtali, či by jeho manželka Jill Biden chcela, aby sa v roku 2024 uchádzal o znovuzvolenie. Reakciu amerického prezidenta Joe Bidena, zverejnil maďarský portál Index.hu.

"Prezident Spojených štátov povedal, že ešte neurobil oficiálne rozhodnutie, ale mieni začať odznova," píše Index.hu.

Keď sa ho moderátor MSNBC Jonathan Capehart opýtal, či jeho manželka toto rozhodnutie podporuje, nastalo dlhé, trápne ticho. Biden sa v rozhovore odvysielanom v piatok večer pozrel dolu na podlahu a potom povedal:

"Moja žena si myslí, že áno, že robíme niečo veľmi dôležité," uviedol podľa Index.hu.

Biden (79) by mal na konci svojho funkčného obdobia 86 rokov, ak by bol v roku 2024 znovu zvolený. Oficiálne svoju kandidatúru doposiaľ neoznámil, demokrati sa obávajú jeho zvoliteľnosti a duševného stavu, vzhľadom na jeho vysoký vek.

Podľa prieskumu Issues & Insights zverejneného začiatkom tohto mesiaca takmer dve tretiny Američanov, vrátane väčšiny demokratov, tvrdia, že sú prinajmenšom „trochu znepokojení“ duševným zdravím prezidenta Bidena.

Americký prezident sa nedávno stratil počas brífingu o katastrofe, čím pritiahol pozornosť médií a kritikov a predtým na konferencii verejne pátral po Jackie Walorskit, kongresmanke z Indiany, ktorá zomrela v auguste pri autonehode, a zdalo sa, že zabudol. že už nežije.

Video:

Rozbitá Ukrajina (VIDEO)
Ukrenergo: Dnešný rozsah škôd na infraštruktúre môže presiahnuť následky predchádzajúcich útokov. Škody spôsobené sobotňajšími útokmi (22.10.2022) na infraštruktúru, sú porovnateľné, alebo dokonca väčšie ako predchádzajúce útoky, vyhlásil... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik