Pfizer o vakcínach všetkých zámerne KLAMAL! EP firmu vyšetruje (VIDEO)
21 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Je vakcína sloboda, alebo super kšeft? Na pôde EP prebieha vyšetrovanie, podľa ktorého firma Pfizer mohla zámerne skresľovať informácie o toľko preferovanej vakcíne v boji s pandémiou covidu 19.

Dva roky dozadu

„Dôverujem odborníkom a preto vakcínu považujem aj dnes za jedinú cestu, ako poraziť vírus a vrátiť naše životy do normálu. Verím, že každý dostane šancu sa zaočkovať, aby sme znova mohli žiť bez obmedzení,“ počúvali sme okrem iných aj prezidentku Zuzanu Čaputovú v kampani Vakcína je sloboda, ktorá nám tu prebiehala pred necelými dvoma rokmi.

Pred rokom aj pol

V apríli 2021 priniesli noviny New York Times informácie z uniknutej SMS komunikácie, že predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Layenová u riaditeľa Pfizeru nakupovala vakcíny za miliárdy spôsobom, ako keď si bežný človek objedná donášku jedla. Bez akéhokoľvek vyjednávania o dobrej cene. Layenová sa bránila tým, že cez pandémiu sa obchod nedal realizovať štandardnou cestou, keďže všetci pracovali z domu.

Prežili dve svetové vojny, no drahú elektrinu už asi nezvládnu
Až 300 potravinám v obciach hrozí koniec! Najväčšia slovenská obchodná sieť COOP Jednota Slovensko netrpezlivo čaká na zastropovanie cien elektriny. Ročne platili malé obchodíky v obciach s 500 obyvateľmi za elektrinu tri tisíc eur, na budúci rok... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Zostalo to v rodine

Pfizer a Orgenesis sú dve firmy, s takmer rovnakým zázemím, pričom firme Orgenesis od jari 2021 šéfuje manžel predsedníčky Európskej komisie Heiko von der Layen, čo vyvoláva ďalšie podozrenia voči obchodom EK a Pfizeru. Európska komisia a Pfizer pritom predmetné SMS a následné zmluvy zverejniť odmietajú. Poslankyňa výboru EP, ktorý má na starosti pandémiu Covidu, Sara Cerdas, ktorá je zároveň hovorkyňou sociálnych demokratov, upozornila, že už len týmto boli porušené predpisy Únie.

„Spoločnosť Pfizer z pandémie enormne profitovala a musí niesť zodpovednosť. Je hanebné a neprijateľné, aby sa spoločnosť Pfizer vyhýbala zodpovednosti. Podľa článku 15 Zmluvy o fungovaní Európskej únie majú občania a obyvatelia krajín EÚ právo na prístup k dokumentom Európskeho parlamentu, Rady a Európskej komisie,“ hovorí Sara Cerdas.

Nový variant covidu! Tu už očkovanie nepomôže
Čoraz viac sa šíri nový variant covidu. Nevýhodou je, že dokáže prekonať protilátky získané po prekonaní covidu či očkovaním, informuje portál tvnoviny.sk Očkovanie na tento variant nepôsobí Už tretí rok nás trápia vlny covidu. S chrípkovou... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Proti covidu neboli nikdy testované

Hoci vakcíny od Pfizeru nám boli prezentované ako sloboda a "kto sa nechá zaočkovať, je zodpovedný voči sebe, ale aj ostatným vo vyšetrovaní vyšlo na svetlo, že na zabránenie prenosu vírusu covidu nikdy neboli testované. 

Člen EP Rob Roos z Holandska, ku kauze natočil aj krátke video, ktoré sa zrejme stane virálnym. 

"Toto je naozaj škandál. Z jej priznania vyplýva, že Covid pasy boli celosvetovo postavené na veľkom klamstve. Ich zavedenie malo len jediný význam – nútiť ľudí do očkovania.“

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik