Andrej Stančík: Voči dezinformáciám a hybridným útokom spochybňujúcim naše členstvo v NATO sa budeme aktívne brániť
19 | 10 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Andrej Stančík sa dnes, 19. októbra 2022, stretol s riaditeľom Centra výnimočnosti NATO pre strategickú komunikáciu Jnisom Srtsom.

"Strategická komunikácia je kľúčovým nástrojom v boji proti dezinformáciám. Som rád, že náš rezort dlhodobo aktívne komunikuje s občanmi doma, aj v zahraničí a reaguje na závažné dezinformácie, ktoré sa šíria v spoločnosti. Jasná, konzistentná komunikácia priorít našej zahraničnej a bezpečnostnej politiky pomáha minimalizovať dopady dezinformačných kampaní," uviedol Andrej Stančík.

"Naše členstvo v NATO je strategickým záujmom Slovenska. Nenecháme ho preto ohroziť hybridnými útokmi zo zahraničia," dodal Andrej Stančík.

Štátny tajomník poďakoval Srtsovi za dlhodobú spoluprácu a to najmä v oblastiach vzájomnej výmeny skúseností, účasti na workshopoch, konferenciách, či na príprave konkrétnych vzdelávacích projektov v oblasti strategickej komunikácie, ktoré centrum plánuje organizovať na Slovensku.

Čaputová rečnila v Európskom parlamente. POZRITE čo ju najviac trápilo!
Ubezpečujem, že nenávisť nedominuje v našej spoločnosti. Uviedla to slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v stredu v prejave v Európskom parlamente (EP) v súvislosti s nedávnym útokom na mladých ľudí z LGBTIQ komunity v Bratislave. "Bol to útok na... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik