Prezidentka vystúpi v stredu s prejavom v Európskom parlamente
18 | 10 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Prezidentka SR Zuzana Čaputová vystúpi v stredu (19. 10.) s prejavom pred poslancami Európskeho parlamentu. TASR o tom informoval prezidentkin hovorca Martin Strižinec.

"Vystúpenie prezidentky v pléne Európskeho parlamentu sa začne po 11.30 h," spresnil hovorca s tým, že Čaputovú v Štrasburgu prijme predsedníčka Európskeho parlamentu Roberta Metsolová.

"Prezidentka sa okrem toho na pôde europarlamentu stretne aj s jeho podpredsedom Michalom Šimečkom a so slovenskými europoslancami, ako aj ďalšími Slovákmi pracujúcimi v inštitúciách EÚ," dodal. Naplánované má aj rokovania s podpredsedami Európskej komisie Věrou Jourovou a Marošom Šefčovičom.

Známy návrhár Matovičovi: Si primitívny k..., nič si nepochopil!
Vražda Juraja a Matúša nenechala chladných hlavne ľudí hlásiacich sa k LGBT+ menšine. Svojsky reagoval aj minister financií, ktorého status rozhorčil nielen fotografa Lukáša Kimličku ale aj mnoho iných. Vyzerá to na otvorený boj, budú lietať aj... Čítať ďalej
18 | 10 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik