Známy návrhár Matovičovi: Si primitívny k..., nič si nepochopil!
18 | 10 | 2022 I Eka Balašková

Vražda Juraja a Matúša nenechala chladných hlavne ľudí hlásiacich sa k LGBT+ menšine. Svojsky reagoval aj minister financií, ktorého status rozhorčil nielen fotografa Lukáša Kimličku ale aj mnoho iných. Vyzerá to na otvorený boj, budú lietať aj kabelky?

Cítia sa ohrození

Mnohí príslušníci LGBT+ komunity sa zvlášť po tomto čine cítia byť ohrození. Priznal to aj moderátor spravodajskej Ta3 Rastislav Iliev.

"Ja sa k tomu hrdo hlásim a vyzývam k tomu aj kolegov novinárov, hercov, ale aj politikov. Nie je ich málo v parlamente. Pretože sa nám to naozaj zle rozpína a keď budeme mlčať, môže to byť problém," povedal moderátor v priamom prenose. 

(Zase raz) nepochopil

Ilievovu výzvu asi "nepochopil" minister financií Igor Matovič, ktorý na svoju nástenku na sociálnej sieti "zavesil" status o tom, že on je hetero a nemieni so svojou láskou k Pavlínke prestať. Pripojil presvedčenie, že deťom treba vštepovať úctu k ideálom, aby mali vo svojom živote nastavený kompas a na koľko bolo úprimné jeho záverečné "prepáčte," to sa môžeme len domnievať.

Priznal to aj Alojz Hlina: Matovič je zákerný cynik
Po tom, čo boli zavraždení dvaja mladí ľudia z LGBT+ komunity, Igor Matovič podľa Alojza Hlinu (Umiernení) neváha zneužiť aj ich smrť na svoje politické účely. Nie je to po prvý krát ️"Matovič s veľkým talentom sobášneho podvodníka vyhliadnuť si... Čítať ďalej
18 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Pobúril aj Kimličku

Lukáš Kimlička je módny návrhár a fotograf. Spolupracoval s hviezdami, ako Daniela Peštová, či Dara Rolins. Kimlička sa hlási k príslušnosti k LGBT+ menšine a ani jemu sa nepáči Matovičovo arogantné vyjadrenie. A pánovi ministrovi to na sociálnej sieti poriadne vysvetlil aj on. Veľmi jadrným komentárom.

Instagram Lukáš Kimlička

Nebol jediný pobúrený

V reakcii na Matovičov status sa nechalo počuť niekoľko osobností.

"Ten človek, ktorý píše Matovičovi statusy je psychicky narušený jedinec, ktorý potrebuje odbornú pomoc," vyjadril sa moderátor Sajfa.

"Vy ste ten spolužiak zo základky, čo bol strašný debil a na stretávke po rokoch sa to ešte viac potvrdilo. Akurát už by ste mali ísť domov," myslí si herec Ludwig Bagin.

"Ten Matovič je asi fakt úplne "duty free". Nikoho nezaujíma, s kým spíš, alebo či niekde olajnuješ nad svojou fotkou. Ide o to, aby keď ti tie deti z ultra-bžunda-hetero vzťahu vyrastú, do nich náhodou nechcel niekto strieľať," všímajú si dianie u nás aj umelci za riekou Moravou, konkrétne herec Jiří Mádl.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

List na rozlúčku: "Prosím nesmúťte"
"Prichádza čas, vykročím vpred von z dverí bytu a zaútočím na nepriateľa všetkým, čo mám," tak sa začína list na rozlúčku, ktorý napísal 19-ročný vrah, ktorý strieľal na Zámockej. List, ktorý adresoval rodičom, sestre a neznámej žene, svojim... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Alica Kočišová