Harabin Čaputovej: Jediná extrémistka ste tu Vy! (VIDEO)
15 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Exminister spravodlivosti SR, predseda strany Vlasť Štefan Harabin reaguje na najnovšie vyhlásenie prezidentky SR Zuzany Čaputovej, že slovenská spoločnosť je netolerantná voči inakosti.

Hlava štátu ako vždy má plnú hubu rečí voči akémusi útlaku voči tejto menšine, vo svojej agende neustále na to poukazuje, no na druhej strane život bežného občana obyčajného Slováka jej uniká. Najvyššia ústavná činiteľka ide v intenciách nového svetového poriadku, ktorý jej podsúvajú svetové elity a tak majú v moci, uviedol Harabin.  

Prezidentke chýba dvojaký meter posudzovania udalostí 

Štefan Harabin dáva do súvisu chladnokrvnú vraždu dvoch mladých ľudí, ktorá sa odohrala v stredu 12. októbra 2022 na Zámockej ulici v Bratislave s rastúcimi prejavmi nenávisti, ktoré k nám prišli z USA po roku 1990.

Takáč: Matovičovi ide len o pomstu, nehľadí na obete!
Matovič zjavne nakrúca film o rukojemníckej dráme. Je režisérom a hlavnou postavou zároveň. Spoločnou témou je pomsta! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda opozičnej strany Smer-SD Richard Takáč. Pritom si podľa experta Smeru na... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

„Všetci vieme, že ich nositeľom a ideovým základom je nesporne zhubný liberalizmus vlajkovou loďou, ktorého na Slovensku je práve sorošča Čaputová. Jej súpútnici v pozíciách vysokých štátnych činiteľov verejne schvaľujú teroristické útoky na civilistov, smejú sa zo smrti slovenského občana v Rusku. Občanov, ktorí nesúhlasia s ich krokmi likvidujúcimi Slovensko značkujú ako opice, dezoláti, ktorých treba zrovnať so zemou i použitím vodného dela a pušiek s gumovými projektilmi. Môžeme sa v tejto súvislosti čudovať, že sa zvyšuje nenávisť a neúcta k ľudskému životu. Toto sú očividne dôsledky ich vládnutia bojujúceho proti vlastným obyvateľom,“ tvrdí Harabin.

(47) Čaputová spoluarchitekt a dlhodobý podprahový šíriteľ nenávistného extrémizmu. - YouTube

Kde bola Čaputová v roku 2019, kedy jej priaznivec istý študent Hodál  (člen Slušného Slovenska), chcel strielať národne orientovaných ľudí. Vtedy jej nevadila dehonestácia ľudí s iným názorom, pred prezidentskou kampaňou pokrytecky mlčala, tvrdí Harabin.

Harabin sa v závere pýta: „Kto dlhodobo vnáša do spoločnosti nenávisť vlastenci, národovci, alebo agresívne extrémni ultraliberáli po vzore Čaputovej ? Kto alebo ktorí ľudia denne vnucujú všemožnými formami normálnym ľuďom LGBTI agendu ?“ Cieľom liberalizmu je prispieť k zníženiu populácie prostredníctvom zvrátených satanistických sexuálnych praktík. 

Matematik Kollár: Nastupujúcu vlnu COVIDU najlepšie zvládnu NECHRÁNENÍ!
Je to žiaľ tak, prichádza ďalšia pandemická vlna! Skonštatoval to matematik Richard Kollár. Vo svojom statuse na sociálnej sieti priblížil, čo nás čaká a kto bude najviac ohrozený. Je to paradox, a pre mnohých môže byť veľmi nepríjemný. Podľa... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik