Smutná, srdce trhajúca sobota! Posledné zbohom Marek, Broňa a Richard
08 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Smutná, srdce trhajúca sobota. Smútok a nespravodlivosť. Rodičia, spolužiaci, rodina a kamaráti sa dnes poslednýkrát rozlúčili s tromi ďalšími obeťami vodiča Dušana Dědečka, ktorý pod vplyvom alkoholických nápojov a kvôli neprispôsobivej jazde zabil 5 ľudí a niekoľko z nich vážne poranil. Dnes pochovali pár, ktorý plánoval svadbu - Broňu a Mareka a ďalšieho mladého človeka, Filipa.

Posledné zbohom 

S Marekom sa jeho rodina rozlúčila v rodnom Ždiari. Išlo o pohreb s tradičnými goralskými zvyklosťami - Mareka na večný odpočinok odprevadili mládenci odetí v typickom goralskom kroji, rovnako tak aj mladé ženy. Pohreb sa začal o 13 - tej hodine, informovali Topky.

V rovnakom čase pochovávali v Poprade aj Marekovi Lásku, Broňu. Aj ona zomrela na zastávke smrti. Mala na sebe svadobné šaty, ktoré boli pripravené na svadbu s Marekom. Na zádušnej omši zneli aj pesničky skupiny Queen, Broňa skupinu zbožňovala.

V Balogu nad Ipľom v okrese Veľký Krtíš sa rozlúčili aj s Richardom

"Cintorínom sa ozýval nárek a žiaľ. Na poslednej ceste Richarda sprevádzali rodičia, jeho sestra, starí rodičia a ďalšia rodina. Nechýbali ani jeho spolužiaci zo školy a tiež z bývalého gymnázia v Šahách, ktoré v minulosti navštevoval. Aktuálne bol študentom 1. ročníka Fakulty informatiky a informačných technológií STU," informovala Pluska.

"S hlbokou bolesťou sa lúčime s bývalým žiakom nášho gymnázia Richardom Hlavácsom. Naši učitelia a študenti boli šokovaní touto tragickou správou. Úprimnú sústrasť rodine Ricsiho, zdieľame ich nesmiernu bolesť. Dochádzajú nám všetky slová, nastalo ticho a prázdnota. Navždy budeš žiť v našich srdciach. Odpočívaj v pokoji, Ricsi," napísala škola v Šahách tieto dojímavé slová na sociálne sieti.