Dorota Nvotová ozrejmila, kto má na svedomí, že henten bezcharakterný zmrd je vonku
07 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Speváčka Dorota Nvotová ozrejmila, kto má na svedomí, že henten bezcharakterný zmrd je vonku. Nvotová to uviedla na sociálnej sieti v reakcii na prepustenie Dušana Dědečka a jeho stíhanie na slobode.

Obvinený Dušan Dědeček, ktorý v opitosti spôsobil víkendovú tragickú dopravnú nehodu v centre Bratislavy s piatimi obeťami, bude stíhaný na slobode. Vo štvrtok večer ho prepustil zo zadržania sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Bratislava I. Rozhodnutie nie je právoplatné, prokurátor podal sťažnosť. Informoval o tom hovorca Krajského súdu (KS) v Bratislave Pavol Adamčiak.

"Keby som to bola ja, a mam na svedomí 5 životov, tak si to hodím. Nedala by som to so svedomím. Tak ako každý normálny človek. Alebo by som prosila sudcu nech ma hneď zavrie," reagovala Dorota Nvotová.

Dušan Dědeček ide na slobodu(VIDEO)
Obvinený Dušan Dědeček, ktorý v opitosti spôsobil víkendovú tragickú dopravnú nehodu v centre Bratislavy s piatimi obeťami, bude stíhaný na slobode. Vo štvrtok večer ho prepustil zo zadržania sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Bratislava I.... Čítať ďalej
06 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Môže ale zakvasiť na pláži, alebo dakde v bolívijskom pralese šňupať lacný koks. Nebude mu zle

"Ale ak sa mám cítiť do psychoša, ktorý necíti vinu, nekláti sa z toho čo spravil, tak by som prchala kade ľahšie. Je veľa krajín ktoré nemajú extradiction. Môže zakvasiť na pláži, alebo dakde v bolívijskom pralese šňupať lacný koks. Nebude mu zle," napísala Nvotová.

"Očakávať ale od človeka, ktorý sa po tom, čo spravil psychicky nezrútil, že neurobí pre svoju slobodu nič, je hlúpe. Ovplyvňovanie svedkov, útek, čokoľvek… bol by blázon aby sedel doma. To by si sám pýtal basu, keby cítil ľútosť," dodala v príspevku na sociálnej sieti.

Takže kto má na svedomí, že henten bezcharakterný zmrd je vonku? Pýta sa Nvotová

"Taký sudca- jemu podobný. Toto je on. Keď čítam jeho históriu, dáva to zmysel," vysvetľuje ďalej.

A predstavuje JUDr. Mareka Fila, sudcu Okresného súdu Bratislava I:

- oslobodil Mariána Kočnera v kauze Motáky,

- prekvalifikoval stíhanie Dobroslava Trnku na prečin a vyhlásil, že vec je premlčaná (kauza Gorila),

- podpísal výzvu na odstúpenie predsedu Súdnej rady Jána Mazáka,

- zastával svojho kolegu na Okresnom súde Bratislava 3 Juraja Kapinaja, ktorý vzal do väzby vyšetrovateľov NAKA Jána Čurillu a spol.

- nevzal do väzby Dušana Dedečka po tom, čo v rýchlosti 130 km/hod zabil svojim autom 5 ľudí (v krvi mal 2 promile alkoholu a stopy po omamných látkach)

Foto: Facebook: Dorota Nvotová

Na obrázku môže byť 1 osoba a interiér

Aktuálne! Vodič, ktorý zrazil matku s dvoma dcérami ide do väzby!
Opitý 37-ročný vodič zrazil v stredu na chodníku v Čadci matku s dvomi deťmi. Vodič bude väzobne stíhaný! Dôvody na väzbu vodiča v tomto prípade sú jasné! Opitý 37-ročný vodič zrazil v stredu na chodníku v Čadci matku s dvomi deťmi. Nehoda sa... Čítať ďalej
07 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik