Milan Mazurek: Majerský zrádza kresťanské záujmy Slovenska
07 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Poslanec NR SR, kandidát na Prešovského župana Milan Mazurek(Republika) si podáva predsedu KDH a župana mesta Prešov Milana Majerského za to, že do tohtoročných komunálnych volieb ide s podporou liberálnych strán typu Sloboda a solidarita, a Progresívne Slovensko.

Z KDH sa stáva liberálna strana

Mazurek vo videu hovorí o totálnej zrade šéfa kresťanskej strany voči kresťansky orientovaným voličom. Nič nové pod slnkom. Predošlý predseda KDH Alojz Hlina urobil pred dvoma rokmi s Progresívnym Slovenskom pakt o neútočení, čo napokon strane znemožnilo dostať sa do parlamentu. Dnes KDH sa týmto ich počinom ešte viacej zdegraduje: „Kandidujú v koalícii s ľudmi, ktorí otvorene mládeži propagujú drogy, kandidujú v koalícii s ľudmi, ktorí tvrdia, že existuje viac než len dve pohlavia, a že je úplne normálne ak si pohlavie zo dňa na deň zmeníte podľa toho ako sa ráno vyspíte. Oni sú v koalícii s ľudmi, ktorí hovoria, že je normálne prijať do Európy, do našich domovín milióny cudzích neeurópskych imigrantov z iných kultúr a náboženstiev a dokonca kandidujú s ľudmi, ktorí chodia po rôznych dúhových pochodoch a hovoria, že je úplne prirodzené ak dvaja dospelí chlapi dávajú pusu na dobrú noc malému dieťaťu…“ tvrdí Mazurek.

M. Majerský bude opäť kandidovať na post predsedu PSK
Predseda Prešovského samosprávneho kraja (PSK) Milan Majerský sa rozhodol v jesenných voľbách opäť kandidovať na post šéfa kraja. Je kandidátom Kresťanskodemokratického hnutia (KDH), ktorého je predsedom, podporujú ho i strany Za ľudí, Sloboda a... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Bohužiaľ Majerskému a celému ansámblu KDH zachutila moc peňazí aj za cenu zapredania hodnôt, ktorým kedysi sľúbili vernosť, končí svoj príspevok Mazurek.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik