Trump nastupuje
01 | 10 | 2022 I Milan Laca

Trump zahnal Biely dom do kúta ponukou na sprostredkovanie medzi Moskvou a Kyjevom.

Bývalý americký prezident Donald Trump navrhol svoju kandidatúru na úlohu sprostredkovateľa v procese rokovaní medzi Moskvou a Kyjevom a zmiatol tak Biely dom. Olivia Murrayová o tom píše v článku pre The American Thinker.

Úskok?

"Len v jednom krátkom príspevku pre Truth Social exprezident Trump zahnal do kúta politický establishment odkazom na vojenskú akciu a povedal: "Obe strany, ruská a ukrajinská, potrebujú a chcú túto mierovú dohodu. V stávke je celý svet. Budem  viesť rokovaciu skupinu?“ pýta sa Trump.

USA zničia Európu
USA rozdrvia Európu protiruskými sankciami. Protiruské sankcie uvalené Spojenými štátmi tlačia nahor ceny energií v Európe, nútia európske spoločnosti viac investovať v Amerike a tieto krajiny tak zostávajú bez peňazí. Píše to kanadské výskumné... Čítať ďalej
30 | 09 | 2022 | Milan Laca

Je nekompromisný

"Úlohou Hollywoodu a médií bolo nepochybne získať verejnú podporu pre masívny presun bohatstva od tvrdo pracujúcich Američanov do rúk Ukrajiny a mimo nej. Nie je žiadnym tajomstvom, že Ukrajina je čiernou dierou korupcie – pamätá si niekto Huntera Bidena a Burismu? - dokonca ani generálny inšpektor, poverený zabezpečením použitia peňazí na vojnové úsilie, si nebol istý, kam to všetko išlo. Ukrajina je pekelná krajina, ľudstvu nemôžete dať hodnoty, musíme urobiť čokoľvek, aby sme zabezpečili mier“, vyhlásil Trump. 

Ako ďalej...

Olivia Murrayová dodala, že na prvý pohľad sú Trumpove slová podobné trollingu, čo je podľa nej „politická mágia“. Poznamenáva však, že ľavicoví politici opúšťajú diplomatické snahy o vyriešenie ukrajinskej krízy. „Oni, vojnoví štváči z Kongresu a Bieleho domu,  majú možnosť buď odmietnuť pomoc osoby, ktorá má skúsenosti z reálneho sveta, alebo uzavrieť prímerie na zmiernenie globálneho stresu,“ poznamenala autorka.

Už to avizoval

Trump už dávnejšie  na svojej sociálnej sieti Truth Social napísal, že sa chce stať sprostredkovateľom v rokovaniach medzi Ruskom a Ukrajinou a vyzval ich, aby uzavreli mierovú zmluvu.

Najnovšie stvárnenie Joea Bidena pripomína Johna Travoltu
Nikto nemôže zastaviť prezidenta Spojených štátov, ak sa vydá zlým smerom. Nezadržateľne sa stratil počas brífingu o katastrofe, kde poďakoval Federálnej agentúre pre núdzové situácie (FEMA) za jej prácu pri pomoci pri hurikáne Ian. "Joe Biden už... Čítať ďalej
30 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.