Generál Viktorín: Prebudenie Juraja Krúpu
30 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Generál Jozef Viktorín (Republika), je presvedčený o tom, že Juraj Krúpa, člen poslanec klubu SaS sa prebudil. V príspevku na sociálnej sieti vysvetľuje, prečo.

"Tento pán sa po prestupe do SaS zrazu prebudil. Predstavte si, že chce odstúpenie ministra vnútra. Dôvod? Vraj nezvláda krízové situácie! Vitajte v realite, pán poslanec," píše generál Jozef Viktorín na sociálnej sieti a posiela Jurajovi Krúpovi, poslancovi NR SR odkaz.

"Žeby ten Váš paralelný svet zostal v „materskej lodi“ OĽANO? Alebo ste to dobre vedel celý čas od zvolenia do NR SR?" Pýta sa Viktorín.

"Že minister vnútra je neschopný riadiť také dôležité ministerstvo, vedeli všetci, ktorí vidia a ktorí ho poznali z predchádzajúcej práce. Jeho nominácia je omyl, čo potvrdzuje aj prístup k plneniu povinností," dodáva generál.

Belousovová: Robíte si z voličov bláznov
Anna Belousovová (NaS) pozorne sledovala štvrtkové odvolávanie ministra financií, ktoré iniciovali opoziční poslanci spoločne s SaS. Zvlášť reagovala na lavírovanie Tomáša Tarabu medzi opozíciou a koalíciou. Odvoláva sa premiér Sulík... Čítať ďalej
30 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Juraj Krúpa nemá podľa Viktorína vlastný názor

"No a teraz „zásadné“ vyhlásenie, lebo teraz môžem, teraz som v pozícii? Bobrík mlčania sa zrazu u Vás stratil. A to je tá faloš a schopnosť hovoriť to, čo je potrebné, výhradne z pohľadu politickej budúcnosti," myslí si generál Vikorín o Jurajovi Krúpovi.

"Vy, pán poslanec, vlastný názor nemáte a odísť s ministrom by ste mali aj Vy so svojimi mizernými, vraj analytickými schopnosťami. Minimálne z pozície predsedu výboru pre obranu a bezpečnosť. Nič neviete, nič ste nepriniesli. Len stres a hádky. Radšej nič nehovorte, zaplaťte si svoje účty a choďte. Ľuďom Vaše komentáre chýbať nebudú," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín.

Čo žiada Juraj Krúpa

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) by mal odstúpiť, skonštatoval predseda parlamentného brannobezpečnostného výboru Juraj Krúpa (SaS). Uviedol to po štvrtkovom mimoriadnom zasadnutí výboru, kde Mikulec vysvetľoval situáciu s migračnou vlnou a dôvody dočasného obnovenia hraničných kontrol zo strany Rakúska a Česka.

To bola mela! Mikulec s Krúpom sa do seba pustili
Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) by mal odstúpiť, skonštatoval predseda parlamentného brannobezpečnostného výboru Juraj Krúpa (SaS). Uviedol to po štvrtkovom mimoriadnom zasadnutí výboru, kde Mikulec vysvetľoval situáciu s migračnou vlnou a... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik