Hlas ľudu: Nechajme Luciu mudrovať ďalej, nevstupujme jej do toho
30 | 09 | 2022 I Mária Škultétyová

Tak vidíte, Slováci! Ani nevieme, aký poklad to máme doma. Krásnu pani prezidentku.  Jej krása zaujíma kolegov našej europoslankyne najviac z celého Slovenska. Nič to, že si ju nejakí novinári poplietli s frajerom.  V Bruseli ju poznajú a vedia oceniť jej krásu.

A múdrosť čo? Tú nie?

Múdrosť nič. Netreba sa čudovať,  taká je úroveň EP. Pani Nicholsonová nás v ňom zastupuje aj s hodnotami, ktoré uznáva.

Ale netrápme sa, má ona aj iné prednosti.

Napríklad to, že rada mudruje. Miluje Slovensko,  trápi ju odliv mozgov, znáša to veľmi bolestivo. Len neviem, prečo ona  zutekala, keď múdrych ľudí treba doma.  Možno ju ospravedlní záujem o rodnú hrudu a chudobu. Bude  nám  posielať peniažky z Bruselu. Veľa peňazí, bude ich plná špajza. Jej to už teraz dobre sype.

Nechajme Luciu mudrovať ďalej, nevstupujme jej do toho. Možno nás prekvapí niečím novým, nevídaným. Čujme teda.

Slovensko je krásna krajina. Celé ho prebicyklovala. Aj turisti majú čo obdivovať, len tie služby keby nekrívali!  Žiaľ, naše krásne Slovensko je choré, treba mu určiť diagnózu a potom ho vyliečiť. Je ťažko skúšané tými, čo tu vládnu.

No vidíte, pani Lucia, aká ste vy múdra! Veď vy ste tú diagnózu pomenovali!  Áno,   je to táto vláda, čo voviedla Slovensko do záhuby. Ešte by ste mohli poradiť aj lekárom a sestričkám, aby nám neutekali z chorej krajiny. Budeme ich potrebovať.

Mazurek poslancom OĽaNO: Dovidenia sektári!
"Toto je nádherná chvíľka. Dovidenia sektári. Váš líder Charles Manson dohovoril a jeho rodinka odchádza preč. Šťastní, spokojní, s úsmevmi, argumenty vás nezaujímajú. Slovensko je zrejme pod vašim vedením vedené absolútne fantasticky, môžete... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

A čo múdre sme sa od pani Lucie dozvedeli o národnej hrdosti?

Že je to veľmi dôležitá vec, ale  hejslováci to sprznili. K národnej hrdosti treba vychovávať v škole.  Tam sa musia žiaci naučiť, prečo by mali byť na Slovensko hrdí. 

Ja vás doplním,  pani Nicholsonová! Dnešná škola už nepozná vlasteneckú výchovu. Nahradila ju multikultúrna  a všelijaké tie vaše liberálne a progresívne sprostosti. Čo váš bývalý spolustraník  v školstve pokazil, to už ani pánboh nenapraví.

Na konci svojho mudrovania nám pani Lucia prezradila, že z historických osobností uznáva Máriu Teréziu. Na také reformy, čo ona urobila pri šestnástich deťoch, dnešní politici nemajú odvahu.

Tak len smelo do toho, pani europoslankyňa! Vzor máte dobrý, odvaha a múdrosť vám nechýba. Reformujte! Možno aj vy vojdete do histórie.

Matovič to s príhovorom opäť prehnal
Minister financií Igor Matovič (OĽANO) vystúpil v diskusii o návrhu na jeho odvolanie aj vo štvrtok. Jeho reč v parlamente trvala viac ako dve hodiny. Mimoriadna schôdza bude podľa predsedu Národnej rady (NR) SR Borisa Kollára (Sme rodina)... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik