Blaha: Štát v rozklade a Matovič so Sulíkom sa ohadzujú výkalmi
29 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Štát v rozklade a Matovič so Sulíkom sa ohadzujú výkalmi - vypnite ich konečne! Týmito slovami začína svoj najnovší príspevok na Telegrame Ľuboš Blaha. Avizuje v ňom rozpad štátu, ku ktorému dôjde aj pričinením Hamrana či Mikulca. Tí pobehovanie migrantov na našom území riešia len rečami o nedostatku policajtov a krčením ramien.

Ku aktuálnej situácii s migrantmi Blaha (Smer-SD) konštatuje, že Česko a Rakúsko radšej zatvárajú hranice, lebo "hentí dvaja truľkovia nevedia ani len ochrániť Slovensko pred migrantmi".

Polícia podľa neho nefunguje preto, lebo Hamran s Mikulcom riešia len prenasledovanie opozície. Inak to bolo za čias Milana Lučanského, vtedy bol poriadok, ktorý jeho odstránením zrušili a "teraz tam je splašený Hamran s reťazou na krku" - opisuje situáciu Blaha. 

Na Václaváku viala aj slovenská vlajka a spievala sa aj slovenská hymna (VIDEO)
V Prahe na Václavskom námestí sa v stredu 28.9. opäť demonštrovalo proti vláde Petra Fialu. Protestujúci požadovali jej demisiu a najbližšie chcú požiadať prezidenta Zemana o odvolanie vlády a vyhlásenie predčasných volieb. Akcia, ktorej sa... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Infantilné rečičky namiesto riešení

Poslanec NRSR kritizuje štát aj za nefunkčné hospodárske či sociálne funkcie, kolabujúce nemocnice a za to, že namiesto riešenia reálnych problémov sa riešia infantilné záležitosti, ktoré nás nikam neposúvajú:

"A čo rieši táto vláda? V parlamente infant Matovič dve hodiny kráka o tom, ako mu Sulík ukradol formičku. Oni si tam reálne vyčítajú, kto sa častejšie stretával s Kočnerom - lebo obaja k nemu chodili ako na klavír."

Čistá psychiatria

Za najabsurdnejší bod dnešného monológu ministra financií považuje Matovičovu výčitku, ktorú adresoval Sulíkovi: "A úplná pecka - Matovič Sulíkovi vyčítal, že povalil Radičovej vládu, ktorú povalil spolu s ním. To nevymyslíš, to je psychiatria." Igor Matovič podľa Blahu priznal aj to, že vláda cez poslankyňu Cigánikovú slúžila Pente. 

Štyri okupované oblasti Ukrajiny budú k Rusku pripojené v piatok
Kremeľ vo štvrtok vyhlásil, že štyri okupované oblasti na juhu a východe Ukrajiny - Donecká, Luhanská, Chersonská a Záporožská oblasť - budú do Ruskej federácie začlenené v piatok podpísaním príslušných dohôd v Kremli. Informuje o tom agentúra AP s... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Mľaskot Naďa nad zbrojárskymi kšeftami počuť až sem

Vo svojom príspevku predpovedá možné katastrofické scenáre, ktoré hrozia, pretože na pozadí celej tejto šarády, vláda nerieši skutočné pálivé problémy a to, že Slovensko kolabuje.

Vymenúva aj dôvody, prečo sa súčasná vláda drží silou-mocou pri moci: "Jasné, ešte si chcú nakradnúť. Heger možno ešte dostáva vratky z vypaľovania na Finančnej správe. Mikulec 100-tisícové úplatky. Mľaskot Naďa nad zbrojárskymi kšeftami počuť až sem."

Riešením sú predčasné voľby

Na záver rozdáva aj rady: "Prestaňte sa konečne zaoberať iba sami sebou. Slovensko potrebuje silného lídra, ktorý sa postará o problém s migráciou, ako kedysi Robert Fico. Potrebujeme normálnu vládu, ktorá ochráni ľudí pred energetickou krízou a zdražovaním. Toto je ich posledná šanca na záchranu - ak to sami nerozpustia, Slovensko pôjde dole samospádom. A potom už ich nič nezachráni."

https://t.me/LubosBlahaSmer/363

Odhalené: 5 000 prázdnych „letov duchov“! TOTO je to šetrenie?
A ďalších 35 000 letov bolo prevádzkovaných takmer prázdnych. Aktivisti v oblasti klímy označili odhalenia za „šokujúce“, informuje Guardian "Úsporné" lety duchov Od roku 2019 priletelo na britské letiská alebo z nich viac ako 5 000 úplne... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik