Na kolobežke po dialnici. Policajti sa chytali za hlavu (VIDEO)
28 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Poriadne kuriózny prípad sa odohral v utorok na diaľnici v smere na Žilinu. V hustom lejaku si to veselo "šibal" kolobežkár. Na riziko vážnej dopravnej nehody upozornili policajtov vodiči. O to lepšie znelo vyjadrenie 30-ročného kolobežkára, na diaľnicu ho poslala navigácia.

Prišlo hlásenie

"Včera popoludní sme od vodičov jazdiacich na diaľnici dostali informáciu, že po diaľnici v smere na Žilinu jazdí kolobežkár. V tom čase husto lialo a hrozilo nebezpečenstvo dopravnej nehody.

Naši kolegovia šli uvedenú informáciu preveriť. Ukázalo sa, že naozaj po diaľnici smerom na Žilinu si s kľudom angličana vedie kolobežku mladý muž." Napísali status policajti.

Reakcia kolobežkára

Mladý muž, zjavne si neuvedomujúc možné riziká spojené s jazdou po diaľnici, na otázku policajtov, prečo jazdí s kolobežkou po diaľnici odpovedal, že "ide do Púchova a jednoducho ide tak, ako ho poslala navigácia." Že to je nesprávne riešenie, takto jazdiť po diaľnici, ž mu evidentne neprekážalo.

Policajti našli riešenie

Za to ho však vyriešili dopraváci. Uložili mu blokovú pokutu a v spolupráci s pracovníkmi NDS ho odviezli preč z diaľnice. Následne kolobežkár pokračoval v jazde po ceste II. triedy.

Hlas ľudu: Prd v gatiach a špinavé prostitútky
To sú len čriepky z toho, čo na adresu novinárov povedali politici. Pripomeňme si aspoň niektoré výroky: Motáte sa ako prd v gatiach. Pani redaktorka, musím vám povedať, že skutočne ste obdivuhodne hlúpa. Ale skutočne. Vy konkrétne, vy ste... Čítať ďalej
28 | 09 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik