Drobova vizitka podľa Mažgúta: Päť rokov županom, a stále žiadne výsledky
28 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Ján Mažgút, v súčasnosti kandidát na post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja, poukazuje na zlyhanie súčasného župana Juraja Drobu, ktorý podľa jeho slov za päť rokov vo funkcii župana, s podporou vládnej strany stále nevyriešil medzi inými ani problém vrakunskej skládky.

Svojho protivníka v nadchádzajúcich župných voľbách a súčasného predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Drobu (SaS, PS, Team Bratislava) skritizoval na sociálnej sieti Mažgút s tým, že napriek najlepšej možnej pozícii, s vetrom v plachtách od politickej strany, ktorá je vo vládnej koalícii, nedokázal využiť svoju pozíciu predsedu Bratislavského samosprávneho kraja a neponúkol skutočné riešenia. Na rozdiel od neho má Ján Mažgút podľa vlastných slov pripravené konkrétne návrhy, ktorými osloví Ministerstvo životného prostredia. Ján Mažgút sa o post vo vedení kraja bude uchádzať ako spoločný kandidát Smeru-SD a SNS.

Matovič sa pred odvolávaním poľutoval, je to nah*vno pocit
Dnes poobede o 14:00 čaká ministra financií odvolávanie na mimoriadnej schôdzi, ktorú iniciovala opozičná strana SaS. Návrh na vyslovenie nedôvery podpísalo 32 poslancov, okrem iniciátorov aj nezaradení poslanci Miroslav Kollár, Tomáš Valášek a aj... Čítať ďalej
28 | 09 | 2022 | Alica Kočišová
?session=true

Spomedzi komentárov spod príspevku Jána Mažgúta pre vás vyberáme:

Pani Emília: "Na skládkuu je odborníčkou naša hradná pani, treba ju poprosiť, ona ju porieši."

Pán Robo: "Toto smerácke lajno si otvára papuľu? Kde na to berie odvahu? Nie že by som sa zastával Drobu, to nie."

Pán Milan: "A co s tym spravil Smer, ktory tu 12 rokov vladol a mal nato realne kompetencie?  Lebo ruku na srdce, toto je vec pre ministerstvo ZP a nie kraj."

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik