Anna Belousovová: Vojna pokračuje a prenáša sa do Európy
28 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Z pohľadu na mapu je podľa Anny Belousovovej úplne jasné, kto bude ovládať trasy energetických surovín. Na "trúbe" bude podľa jej slov sedieť Ukrajina, teda de facto USA a ich miestodržiteľ Zelenský. Skladačka do seba pekne zapadá. Týmito slovami reagovala predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť na poškodenie troch zo štyroch vetiev plynovodu Nord Stream.

Rusi by sabotážou išli proti sebe

Na sociálnej sieti tiež uviedla, že poškodenie označili odborníci za dielo ľudských rúk, inými slovami ide o sabotáž či dokonca teroristický čin. Podľa jej názoru však tvrdenie Ukrajiny, že za poškodením potrubí Nord Stream 1 a 2 stojí Rusko, neobstojí z jednoduchého logického dôvodu: "Sabotážou na Nord Streame by išli sami proti sebe. Rusi odstavili Nord Stream dočasne, aby cez Nemecko zatlačili na zrušenie aspoň niektorých sankcií. Oni nikdy nemali záujem zavrieť trúby definitívne. Jednak investície do výstavby tohto plynovodu boli ohromné a predaj plynu tvorí významnú časť štátneho rozpočtu."

Matovič sa pred odvolávaním poľutoval, je to nah*vno pocit
Dnes poobede o 14:00 čaká ministra financií odvolávanie na mimoriadnej schôdzi, ktorú iniciovala opozičná strana SaS. Návrh na vyslovenie nedôvery podpísalo 32 poslancov, okrem iniciátorov aj nezaradení poslanci Miroslav Kollár, Tomáš Valášek a aj... Čítať ďalej
28 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Skladačka do seba zapadá

Podľa Belousovovej sa treba zamyslieť aj nad faktom, že k výbuchu došlo deň predtým, ako bol spustený plynovod z Nórska do Poľska a tiež nad okamžitou "pomocnou rukou" zo strany USA, ktoré núkajú svoj síce drahší, ale dostupný skvapalnený plyn. Komu to prospieva prezradí podľa nej jednoduchý pohľad na mapu, z ktorého je hneď zrejmé, že na "trúbe bude sedieť" Ukrajina, teda bude ovládať trasy energetických surovín z Ruska do Európy. A Ukrajinu považuje Belousovová de facto za USA a za ich miestodržiteľa Zelenského. "Ako pekne mám tá skladačka do seba zapadá." - konštatuje jednoznačné logické záujmy.

Príspevok uzatvára tiež jednoduchou logickou myšlienkou: "Nepriateľ je ten, kto likviduje ekonomiku Európy. Najskôr hlúpymi sankciami a teraz už aj teroristickým útokom ma Nord Stream."

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik