Kucherenko o bitkárkach z parlamentu: Poradila by som TOTO (FOTOGALÉRIA)
27 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Cez víkend žilo Slovensko a najmä internet fyzickou potýčkou dvoch poslankýň parlamentu. Do vlasov si skočili Janka Bittó Cigániková a Romana Tabák. Neostalo iba pri pobavení verejnosti, na sociálnych sieťach si zgustli i politici a influenceri. K barovej bitke poslankýň sa vyjadrila aj Silvia Kucherenko. 

Dobrá rada nad zlato

"Toto nie je ani na smiech, ale na zaplakanie, čo to v tom parlamente máme! Toto je teda úroveň! Dve poslankyne sa pobijú v bare, otrasné!," vyjadrila sa Kucherenko na svojom Instagrame.

A ako správna influencerka obom političkám aj poradila."Ani jedna, ani druhá nemali na seba reagovať, ale diplomaticky, ako je príslušné a hodné ich "funkciám" sa k tomu postaviť," cituje Kucherenko portál pluska.sk.

Tabák vracia úder: Kolegyňu Cigánikovú posiela na test na drogy a odporúča terapeuta
Piatková barová bitka dvoch poslankýň parlamentu vo verejnosti vyvolala veľkú odozvu. Ako to teda bolo? O incidente pre Nový čas prehovorila aj Romana Tabák (Sme rodina) Svoju verziu však má aj Janka Bittó Cigániková (SaS). No a incident si všimli... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Bolo to také "čípoš"

No aj tak ju piatková bitka a následné udalosti mierne sklamali. "Inak je zvláštne, že to bolo také "čípoš" a na verejnosti z toho nie je žiadne video. Ale, ženy, vaša úroveň je tretia cenová..." vyjadrila sa Kucherenko.

Fanúšikom položila otázku, či by sa obe mali vzdať poslaneckého mandátu. "Milé poslankyne, absentuje vám reprezentatívne správanie," dodala s tým, že 93% ľudí hlasovalo na jej profile za to, aby sa obe vzdali mandátu.

 

Ring voľný

Ako prvá celý incident medializovala v sobotu večer (24.9.) Bittó Cigániková, podľa ktorej išlo najprv len o slovnú výmenu názorov. Neskôr ju však mala druhá poslankyňa začať ťahať za vlasy a fyzicky ju napádať. Celý incident mal začať tým, že Cigániková dala Romane Tabák dole šiltovku, aby všetci videli "aká inteligencia reprezentuje svojich voličov v parlamente". 

Politici komentujú bitku poslankýň: Vývoj nezastavíš...
Poslankyňu parlamentu Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Nie však nejakí vagabundi v tmavej uličke, keď sa vracala po úmornej práci z národnej rady domov. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Na tejto správa si zgustli nielen... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa svedka, ktorý si neželal byť menovaný, je situácia zveličená. Po slovnej potýčke a strhnutí šiltovky vraj na Janu Bittó Cigánikovú, Tabák reagovala len "slabšou fackou". Incident si prevzala polícia.

Trestné oznámenie aj test na drogy

Situácia nezostane bez dohry. Keďže na druhý deň skončila Cigániková na pohotovosti s opuchnutým lícom a bolesťami hlavy, rozhodla sa podať trestné oznámenie. 

Úder jej však Romana Tabák vrátila. Vraj za ňou bezdôvodne prišla Bittó Cigániková v „nepríčetnom stave“, začala vulgárne nadávať na ňu a jej rodinu a následne došlo ku konfliktu. Bývalá poslankyňa OĽaNO dúfa, že Cigániková podstúpi test na drogy a nájde si dobrého terapeuta.

Toto naozaj prehnal! Matovič riadne urazil kolegyňu
Cez víkend žilo Slovensko a najmä internet fyzickou potýčkou dvoch poslankýň parlamentu. Do vlasov si skočili Janka Bittó Cigániková a Romana Tabák. Neostalo iba pri pobavení verejnosti, na sociálnych sieťach si zgustli i politici. Financmajster... Čítať ďalej
26 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik