Polícia: V Trnave-Modranke vybuchol rodinný dom
24 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

V ranných hodinách došlo v Trnave, miestnej časti Modranka k výbuchu domu na Seredskej ulici. V dome sa zranil 70-ročný majiteľ. Polícia miesto nateraz uzavrela a odkláňa dopravu. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Polícia žiada vodičov, aby sa prejazdu cez miestnu časť vyhli. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári.

V dome sa počas výbuchu, ktorý nastal zatiaľ z doposiaľ presne nezistených príčin, nachádzal iba majiteľ. Okolnosti udalosti polícia na mieste zisťuje.

Nemocnice v problémoch: Hrozí aj zatváranie!
Vysoké ceny energií spôsobujú nemocniciam vážne problémy. Niektoré možno budú musieť aj zatvárať. Upozorňuje na to portál tvnoviny.sk. Bez rýchleho riešenia im hrozí kolaps. Obrovský nárast cien za energie spôsobuje nemocniciam existenčné... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik