Národné parky čistia na konci sezóny od voľne pohodeného odpadu
24 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Iniciatíva Čisté Slovensko spojila posledný septembrový víkend všetkých deväť národných parkov. Jej cieľom je vyčistiť na konci turistickej sezóny prírodu od voľne pohodeného odpadu. TASR o tom informovalo tlačové oddelenie Ministerstva životného prostredia (MŽP) SR.

Na víkendové čistenie naprieč celým Slovenskom pozvalo MŽP spoločne so správami národných parkov aj milovníkov prírody. "Začalo sa v piatok (23. 9.) v siedmich národných parkoch. V Pieninskom národnom parku, Národnom parku Muránska planina, Národnom parku Slovenský kras, Národnom parku Nízke Tatry, Národnom parku Slovenský raj, Národnom parku Malá Fatra a Národnom parku Veľká Fatra," uviedol envirorezort.

V Národnom parku Slovenský kras, Národnom parku Nízke Tatry, Národnom parku Slovenský raj a Tatranskom národnom parku sa upratuje v sobotu. V nedeľu (25. 9.) sa bude upratovať v Národnom parku Poloniny, dodalo tlačové oddelenie MŽP.

Náš PRACOVITÝ a SILNÝ premiér Heger (VIDEO)
Eduard Heger (OĽaNO) svoju vládu považuje za najlepšiu za 17 rokov a hodnotu svojej práce prirovnáva k hodnote práce lekárov. K zvýšeniu platov lekárov "Mnohí lekári majú už dnes vyšší plat ako premiér," upozornil Heger. "Ja pracujem tristo... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik