Hlas ľudu: Remišová skoro plakala. Prečo?
24 | 09 | 2022 I Mária Škultétyová

Takú smutnú som ju dávno nevidela. Bez farby, bez chuti. Koktala, chúďatko,  ťažko sa jej hovorilo.  Až mi jej bolo ľúto a chcelo sa mi plakať spolu s ňou.

Čo vohnalo smútok do jej peknej tváričky? Strach, že Žaludi odídu na politické smetisko? Či únava a prepracovanosť? Veď toho, čo ona robí pre ľudí, je toľko, žeby  to ani kôň neuniesol. Čo jeden kôň, to je aj na dvoch koňov moc. Stačí spomenúť len tablety pre seniorov, kolobežky. A možno ju trápi zdravie.  Alebo žeby  Pellegriniho tlačovky? Tiež by radšej mohol pracovať a pomaly škrabkať, ako sa každý deň vyškierať a  vysmievať sa z nej. Jej, stelesnenej čistote a pracovitosti  vyčítať korupčné správanie a neodborné vedenie rezortu?! Ale jej, bábkoherečke?! Že sa pánbožko na to dokáže pozerať!

Nie, na štvrtkovej tlačovke to nebola ona. Nedirigovala si rúčkou, nedupkala nôžkou. Ani úhlavných nepriateľov nemenovala. Ani len Fica.  Len Putina.  Skrátka, nebola to ona. A tak v krátkom príhovore nezabudla povedať, čo jej veštecká guľa ukázala. Väčšina opozície by sa najradšej vydala po ceste rozdelenia Európy. Chcela by sa stať vazalom  ruského  agresora.  A to my, ktorým na Slovensku záleží,  nechceme. My sme sa predsa zaviazali vernosťou a poslušnosťou USA. Až do posledného dychu.

Aj ja si dovolím zahrať sa  na vešticu ako Veronika. Ja si myslím, že príčinou jej zúboženej tváre a ubolenej duše bola tri šesť trojka, ako ju tam hore všetci volajú. Rokovať o nej o týždeň, to je bláznovstvo, porušenie zákona! Ona Žilinku až tak veľmi  a z duše nenávidí, žeby ho vyškrtla najradšej už hneď.

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

M. Géci sa diví: Americkí a ruskí kozmonauti leteli spolu do vesmíru., Tu už sankcie neplatia?
Vpád Ruska na územie Ukrajiny a začiatok vojny rozpútali protiruské nálady doslova v celej EÚ, ktorej úspešne sekundujú aj USA, ktoré ju v tom maximálne podporujú. Nájdu sa však politici, ktorí s tým nesúhlasia. Jedným z nich je maďarský premiér... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik